szombat, április 20, 2024

Régi és új arcok az Our Motorsports 2022-es felállásában

Dátum:

Megosztás:

Az Xfinity Seriesben szereplő Our Motorsports 2022-ben három fős alakulattal támad.

- Reklám -

Brett Moffitt, a csapat régi motorosa meghosszabbította a szerződését, így továbbra is a csapatnál folytatja.

- Reklám -

„Izgatott vagyok, hogy folytathatjuk a közös munkát az Our Motorsports-al. Chris Our remek főnök, ezért nem is érzem munkának azt amit itt csinálunk. Az elmúlt években leraktuk az alapokat, így most itt az idő, hogy 2022-ben ismét szintet lépjünk” – mondta 2018-as Truck Series bajnok Moffitt.

Moffitt egyik új csapattársa az a Jeb Burton lesz majd, aki 7 éve versenyzik már a szériában.

- Reklám -

„Nagyon értékelem, hogy Chris Our lehetőséget ad nekem. Szeretnék valami különlegeset alkotni, és versenyeket nyerni ezzel a csapattal” – jelentette ki a motivált Burton, akinek eddig mindössze egy győzelme van a kategóriában.

„Több éves szerződést írtunk alá, így ez megnyugvást, és biztos alapokat jelent mindkét fél számára” – tette hozzá Burton.

Harmadikként Anthony Alfredo csatlakozik a csapathoz. Neki mindössze 19 rajtja van az Xfinity Seriesben, éppen ezért elmondhatjuk, hogy karrierje első nagy lehetőségének kapujában áll.

„Alig várom, hogy kezdődjön az év. Az Our Motorsports szép fejlődést mutatott be az elmúlt években, ezért szeretném hozzátenni a magamét a csapat további növekedéséhez” – mondta Alfredo.

Az Our Motorsports 2020-ban csatlakozott a NASCAR Xfinity Series-hez, és 2021-ben arra készülnek, hogy megszerezzék első győzelmüket.