back to top
csütörtök, június 20, 2024

Az IndyCar egyre közelebb kerül egy doku stílusú sorozat elindításához

Dátum:

Megosztás:

Az IndyCar nagyon közel áll ahhoz, hogy útjára indítsa saját, nem előre megírt forgatókönyvű dokumentumfilm sorozatát.

- Reklám -

A RACER úgy tudja, hogy a legutóbbi fejleményeknek köszönhetően a sorozat egyre közelebb kerül egy olyan termékhez, amelyet a nagy streaming platformok számára kínálnának, hogy megpróbálják kihasználni a Forma-1 által az USA-ban a Netflix „Drive To Survive” sorozatán keresztül elért robbanásszerű marketing erőt és népszerűséget.

- Reklám -

A kezdeményezés legérdekesebb aspektusa Jeff Jenkins, az IndyCar által a projekthez szerződtetett producer. A „Keeping Up with the Kardashians” és annak számos spinoffja, a „Total Divas” és más, az E! csatornát benépesítő valóságshow producereiként ismert Jenkins a Jeff Jenkins Production cégén keresztül a valóságshow műfaj legsikeresebb producerei közé tartozik, és komoly kapcsolatokkal rendelkezik az iparágban.

Az IndyCar versenyzői 2021-ben segítettek a videótartalmak rögzítésében – a pályán és otthon -, hogy a sorozat és a Jeff Jenkins Production elegendő anyagot kapjon a teaser tekercsekbe való vágáshoz. Úgy vélik, a folyamat következő lépése az, hogy otthont találjanak egy folyamatos műsornak.

- Reklám -

A sorozathoz nem kapcsolódóan a Meyer Shank Racing és a Paretta Autosport hasonló, doku jellegű projektekben vesznek részt, amelyekhez streaming partnerekre van szükségük.