péntek, április 19, 2024

Sárga alatt lett vége az ARCA talladegai versenyének

Dátum:

Megosztás:

Félórás piros zászlós periódus, és oltári kemény versenyzés jellemezte az ARCA Menards Series talladegai versenyét.

- Reklám -

Amikor a tervezett 76 körös verseny a 64. körben újraindult, az ARCA illetékesei bejelentették, hogy az idő rövidsége miatt a következő zászlóval véget ér a verseny.

- Reklám -

Sanchez-t megtolva Corey Heim gyorsan az élre hajtott, de riválisa hamarosan a középső sávban elkapta, és így Heim körülbelül a nyolcadik helyre esett vissza.

A 68. körben Sanchez már az élre dolgozta magát, és segített Daniel Dye-t az élre tolni, de Heim megforgatta Dye-t, ami miatt sárga zászlót lengettek be, és ez a verseny végét jelentette.

- Reklám -

Sanchez a sárga jelzés megjelenésekor megelőzte Heimet a vezetésért, és 68 kör után győztesnek hirdették ki.

Sancheznek ez volt a második ARCA-győzelme pályafutása 25. futamán. A 20 éves versenyző, aki a NASCAR Drive for Diversity programjának tagja, a tavalyi szezonban Kansasban is nyert.

Azt mondták, hogy az utolsó sárga véget vet majd a versenynek, ezért elég agresszívan vezettem, és próbáltam az élre kerülni, mielőtt valaki összetöri” – mondta Sanchez. „Mindenki magáért küzdött.

A végén a csapattársammal (Rajah Caruth) próbáltunk meg előre jönni, de aztán elvetettem a terveket, és csak ösztönből vezettem. Valószínűleg nem tettem volna meg néhány olyan mozdulatot, amit megtettem.

Bret Holmes lett a második, Heim a harmadik, Thad Moffitt a negyedik, Gus Dan pedig az ötödik.

Ez egy rossz vicc volt” – mondta Heim az ARCA döntése kapcsán a futam korai befejezéséről. „Nevetséges az egész

A 49. körben egy több autós baleset keletkezett, ami után Scott Melton-t ki kellett vágni az autóból.

A férfit hordágyra helyezték, és úgy tűnt, hogy beszélget a biztonsági dolgozókkal, miközben a mentőautóba tették.

A verseny körülbelül 17 perc piros zászlós periódus után folytatódott. A futam után az ARCA bejelentette, hogy Meltont egy helyi kórházba szállították további kivizsgálásra.