kedd, április 16, 2024

Összeverekedett a két versenyző ütközésük után – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Hatalmas balhé kerekedett a NASCAR Xfinity Series Martinsville-i futamán, miután Ty Gibbs és Sam Mayer összeverekedett.

- Reklám -

Sam Mayer és Ty Gibbs története hosszú időre visszavezethető. Együtt kezdték karrierjüket, ugyanazokban a szériákban nevelkedtek, és nem egyszer, nem kétszer már baleseteztek.

- Reklám -

Pénteken Martinsville-ben ez a történelem forrpontra jutott, miután a másodéves pilóta félreállította Gibbst az útból a NASCAR Xfinity Series Martinsville-i versenyének utolsó kanyarjában.

Mayer utolsó körös húzása azonban nem is a győzelemért, hanem a NASCAR Xfinity Series éves Dash 4 Cash kezdeményezésének részeként járó 100 000 dolláros bónuszért történt.

- Reklám -

Az agresszív mozdulat azonban mindkét versenyzőnek a bónuszába került, hiszen AJ Allmendinger elment melletük, így ez az övé lett.

Ty Gibbs – aki ebben a szezonban háromszor nyert a sorozatban – nem volt elégedett Mayerrel az utolsó körös mozdulat miatt, és többször is megpróbálta összetörni a JR Motorsports pilótáját a levezető körben.

Amikor a páros a boxutcába hajtott, és kikászálódtak autóikból, Ty Gibbs láthatóan mérges volt Mayerre, odamasírozott az autójához, és azonnal szembeszállt vele.

Miután Gibbs először meglökte riválisát, a páros némi kiabálásba és lökdösődésbe keveredett.

Miután a lökdösődés nagysága miatt a páros Gibbs autója elé került a boxutcában, a dulakodás egyre hevesebbé vált, ami végül oda vezetett, hogy a Joe Gibbs Racing versenyzője behúzott egyet Mayernek – ráadásul úgy, hogy sisakját le sem vette.

Ettől a ponttól kezdve a dolgok eldurvultak, mivel egy tömegverekedés alakult ki a boxutcában, ahol a NASCAR hivatalos személyei és a boxutcában tartózkodó különböző személyek is belekeveredtek a hatalmas kavarodásba, és egyre több ütést kaptak.

Egy tisztviselő könnyebben meg is sérült. Az incidens után a NASCAR 10 perces beszélgetést tartott a két versenyzővel – mely az információk szerint – kézfogással zárult.