back to top
péntek, június 21, 2024

Közel jár a LEGENDÁS 3-as autó az idei első győzelméhez

Dátum:

Megosztás:

A vasárnapi NASCAR Cup Series verseny nagy része a Talladega Superspeedwayen „idegőrlő” volt Austin Dillon számára.

- Reklám -

A talladegai verseny korai szakaszában Dillon csapattársa, Tyler Reddick volt az első autó, aki kiesett a versenyből, mivel a 8-as Chevrolet motorjában eltört a vezérműszíj.

- Reklám -

Aztán a Kauligos Hemric is emiatt esett ki. Az ECR mindkét szervezet számára épít motorokat, így minden egyes alkalommal, amikor egy ECR-motorral történt probléma, megnőtt az esélye annak, hogy Dillon esetében is megtörténik.

Nagyon ideges voltam” – mondta Dillon a boxutcában, miután a második helyen végzett a versenyen. „Ez eléggé összezavarja az embert.

- Reklám -

Másodszor, amikor Hemric motorja meghibásodott, éppen Dillon előtt haladt a 3. és 4. kanyarban.

Rosszabb helyen nem is robbanhatna fel a motorod figyelmeztetés nélkül, mint amikor 30 másik autó van mögötted” – mondta Dillon. „Szóval sokáig figyeltem, hogy ki van hátul, és próbáltam tartani a távolságot, hátha történik valami.

Aztán persze a verseny végén az ember csak úgy eldobja az óvatosságot, és mehet az ereszd el a hajam.

Ez történt az utolsó körben, amikor a mezőny elkezdett átjutni a tri-oválon. A sok baleset közepette Dillon bejött a második helyre.

Nem tudom, mi történt elöl, tényleg… ahogy a nap állt, valamiért az autók valahogy a középső sávba mosódtak” – mondta Dillon. „És tegnap az Xfinity futamon azt láttam, hogy az alsó rész érvényesült, ha ott lent tudtad tartani az autódat.”

Sikerült egy jó lökést adnom Chastain-nek alul, és egész jó lendületet tudtunk venni. Ő pedig képes volt megnyerni a versenyt, miközben mi a második helyen végeztünk.

Ez volt a második egymást követő hét, hogy az RCR a második helyen végzett.

Sorozatban harmadszor kerültünk a virtuális dobogóra, de ez még mindig nem győzelem” – mondta Dillon. „Ennek ellenére nagyon büszke vagyok a csapatunkra. Folyamatosan alkalmazkodnod kell, ahogy haladsz, és koncentráltnak, pozitívnak kell maradnod.

Kopogtatunk az ajtón.