kedd, április 23, 2024

Joey Logano: Larson akár meg is halhatott volna

Dátum:

Megosztás:

Továbbra is Bubba Wallace és Kyle Larson incidensétől hangos a NASCAR paddockja, Joey Logano pedig nem válogatta meg szavait.

- Reklám -

Joey Logano fantasztikus teljesítményt nyújtott Las Vegasban, ahol az utolsó körökben áthámozta magát a mezőnyön, és megnyerte a versenyt. Ezzel a teljesítményével pedig bejutott a bajnoki döntőbe.

- Reklám -

Ettől függetlenül Loganonak erős véleménye volt arról, amit Bubba Wallace tett a verseny közepén. A 22-es autó sofőrje felvetette, hogy milyen tragikus véget érhetett volna a Hendrick Motorsport versenyzője számára, ha nincs ott Christopher Bell autója az útban.

Lehet revansot venni, de nem úgy, ahogy Bubba tette Ha az infieldre pörgette volna, talán egy kicsit jobb lenne, talán. De rögtön hátulról nekimenni valakinek… nem oké. Nem tudom, hogy bárki felfogja-e, milyen rosszul is járhatott volna Larson” – mondta Logano.

- Reklám -

Ez lehetett volna Kyle Larson karrierjének a vége, sőt azt gondolom, az élete is veszélyben forgott.

A 22-es pilóta leírta, hogy a kanyar, ahol Larsont eltalálták, vitathatatlanul a „legrosszabb hely” a megtorlásra, különösen, ha figyelembe vesszük a szöget, amelyben a #45-ös versenyző érintkezett vele.

Bizonyos értelemben szerencséje van, hogy egy kicsit eltalálta a 20-ast, mert az egy picit tompította az ütést, és megváltoztatta az autó irányát” – folytatta Logano.

Ezt nem teheted meg. Amikor valakinek az élete forog kockán, akkor nem.

Kyle Larson autója valóban nagy rossz szögben csapódott volna bele a falba, ha nincs ott az útban Christopher Bell autója. Korábban már Kurt Busch és Alex Bowman is hasonló irányú ütések miatt kapott agyrázkódást, így Joey Logano jogos pontokat vetett fel.