csütörtök, április 18, 2024

Miatta hagyta el Danica Patrickot Ricky Stenhouse Jr.

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR új dokumentumfilm sorozata, a „Race for the Championship” betekintést enged a versenyzők – többek között Stenhouse – magánéletébe is.

- Reklám -

A „Race For The Championship” nemcsak a NASCAR Cup Series versenyzőinek életébe nyújt betekintést, hanem szeretteiket is a középpontba helyezi. A 4. epizódban például Ricky Stenhouse Jr. egy fontos versenyre készül menyasszonyával, Madyson Joye Goodfleisch-el.

- Reklám -

Stenhouse Jr. 2021 novemberében jelentette be, hogy megkérte Goodfleisch kezét. A Twitteren elárulta, hogy kirándulni vitte barátnőjét a híres Cathedral Rock homokkőhegyre az arizonai Sedonában, ahol a csúcson tette fel a kérdést.

A tegnapi nap csodálatos volt, új túrákat tehettünk együtt, és most együtt tölthetjük életünk hátralévő részét. Madyson igent mondott!!!!” – tweetelte akkoriban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madyson Joye Goodfleisch (@madysonjoye) által megosztott bejegyzés

- Reklám -

A duó egyébként viszonylag bizalmasan kezeli a dolgokat, ha a kapcsolatukról van szó. Nem sokkal azután kezdtek el randizni, hogy 2017-ben Stenhouse szakított Danica Patrickkal, akivel előtt 5 évig randevúzott.

A LinkedIn-profilja szerint Goodfleisch akkoriban került a NASCAR világába, amikor a híres Richard Childress Racing csapatnál kezdett dolgozni licenc- és kiskereskedelmi menedzserként.

Gyorsan feljebb lépett, és a partnerségek, a marketing és a licencelés vezetője lett, mielőtt 2021-ben távozott a cégtől. Most a partnerkapcsolatok igazgatójaként dolgozik a Charlotte-i, észak-karolinai Marty Snider & Associates médiavállalatnál.

A változás ellenére még mindig a profi autóversenyzés világában van. A cég honlapján megjegyzi, hogy számos Fortune 500 vállalat mellett a PR- és médiaügyfelei közé tartozik a NASCAR America, az NBC naponta jelentkező NASCAR programja.

Tehát amikor éppen nem a pályán szurkol leendő férjének, Ricky Stenhouse Jr.-nak, Goodfleisch keményen dolgozik azon, hogy a NASCAR-t megismertesse a világgal.

Mindent egybevetve, úgy tűnik, hogy a páros tökéletesen illik egymáshoz, tekintve, hogy mennyi közös érdeklődési körük van.