back to top
csütörtök, június 20, 2024

Megvan Wallace helyettese, Dale Jr. így reagált – NASCAR Hírmorzsák

Dátum:

Megosztás:

A 23XI Racing úgy döntött, hogy nem fellebbez a NASCAR döntése ellen, és John Hunter Nemecheket ülteti be a 45-ös autóba Miamiban.

- Reklám -
  • A 23XI Racing kedden este közleményt adott ki, amelyben kifejezte a szervezet egyetértését a NASCAR döntésével, miszerint Wallace-t egy futamra felfüggesztették.
  • John Hunter Nemechek helyettesíti majdBubba Wallace-t a NASCAR Cup Series vasárnapi versenyén, a Homestead-Miami Speedwayen, erősítette meg a 23XI Racing. Nemechek, aki teljes munkaidőben a NASCAR Camping World Truck Series-ben versenyez a Kyle Busch Motorsports színeiben, eredetileg a 23XI Racing tartalékversenyzője lett volna, mielőtt egy utolsó pillanatban hozott döntés értelmében Ty Gibbs kapta meg a helyét, amikor Kurt Busch megsérült Poconóban.
  • Dale Earnhardt Jr. amellett, hogy sikeres csapatfőnök a NASCAR Xfinity Seriesben, az NBC állandó NASCAR kommentátoraként is dolgozik. A csatorna feltett egy videót Dale Jr. és kommentátortársa, Jeff Burton reakciójáról Bubba Wallace esete után.

https://twitter.com/KensethFan17_20/status/1582033174544019456

  • Ha már Dale Earnhardt Jr.: A JR Motorsports bejelentette, hogy 2023-ban is Johs Berry ül majd a csapat 8-as autójában. A 31 éves Berry jelenleg az első teljes munkaidős szezonját tölti a NASCAR Xfintiy Seriesben. Az elmúlt két évben öt győzelmet szerzett, és éppen a múlt hétvégén, Las Vegasban aratott győzelmével bebiztosította helyét a phoenixi bajnoki döntőbe.
  • A Spire Motorsport a következő szezonban két teljes munkaidős versenyzőt indít, Ty Dillon csatlakozik a szervezethez, aki a 77-es Chevrolet-t fogja vezetni. Csapattársa az a Corey LaJoie lesz, aki már idén is a csapat 7-es autóját vezette.
  • Jimmie Johnson lesz az egyik első meghívott vendége az óriási NASCAR rajongó hírében álló country énekes, Blake Shelton új gameshow-jának.
- Reklám -

Megbüntette a NASCAR a bátyja miatt szomorkodó Kyle Busch csapatát

  • Kyle Busch néhány csapattagja nélkül fejezi be a Joe Gibbs Racingnél töltött időszakát, miután csapatát megbüntették egy meglazult kerék miatt vasárnap a Las Vegas Motor Speedwayen. A NASCAR négy futamra felfüggesztette Ben Beshore csapatfőnököt, Derrell Edwards emelőst és Michael Hicks kerékcserét végző szakembert azért, mert Las Vegasban nem rögzítették megfelelően a 18-as autó bal első kerekét.

  • A fiatalabb Busch testvér reagált a bátyó idő előtti visszavonulására is. Kyle elkeserítőnek tartja, hogy Kurt-nek ilyen körülmények között kell visszavonulnia, de az egészségét tartja az első számú szempontnak: „Egész hátralévő életében normális lesz – már amennyire egy Busch normális lehet.
  • Adam Stern információi szerint Kurt Busch visszavonulása után a Monster Energy még nem döntött arról, hogy marad-e a 23XI Racing csapatánál szponzorként.