csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARMegvan Noah Gragson új crew chief-je

Megvan Noah Gragson új crew chief-je

- Hirdetés -

Luke Lambert lesz Noah Gragson crew chief-je az idei szezonban az Xfinity Series-ben, jelentette be kedden a JR Motorsports.

A NASCAR Xfinity Series 2021-es szezonjának bajnoki harmadikjának munkáját eddig Dave Elenz segítette, ő azonban 2022-ben Aric Almirolának lesz a csapatfőnöke a NASCAR Cup Seriesben.

- Hirdetés -

Lambert az elmúlt két szezonban a Roush Fenway Racingnél állt szolgálatban, ahol Chris Buescherrel és Ryan Newmannel dolgozott.

A 39 éves Lambert utoljára 2012-ben szerepelt az Xfinity Series-ben, ahol Elliott Sadlert segítette a pontverseny második helyén végezni.

- Hirdetés -

Most Lambert a 23 éves Gragson karrierjét fogja majd egyengetni, aki az elmúlt szezonban három Xfinity-győzelmet aratott.

Nagyon izgatott vagyok, hogy lehetőséget kapok a JR Motorsportnál” – mondta Lambert a csapat közleményében. “Szerencsés voltam, hogy sok igazán jó csapatnál megfordulhattam eddigi pályafutásom során, és a JR Motorsportot nem különbözik ezektől. Nagyon fényesnek látom a jövőt.

Izgalommal tölt el, hogy lehetőségünk van igazán versenyképesnek lenni, és a cél mindenképpen az, megpályázzuk a NASCAR Xfinity Series bajnoki címét. Ez az, aminek részese akarok lenni.

Alig várom, hogy elkezdhessek Luke-kal dolgozni” – mondta a JR Motorsports 9-es autóját terelgető Gragson.

Azok után, hogy milyen közel voltunk a bajnoki címhez a tavalyi szezonban, rengeteg lendület van a csapatunkban, és úgy gondolom, hogy Luke új perspektívát, és tapasztalatot fog adni a JR Motorsportnál már meglévő tudásunkhoz.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss