kedd, április 23, 2024

Megvan Noah Gragson új crew chief-je

Dátum:

Megosztás:

Luke Lambert lesz Noah Gragson crew chief-je az idei szezonban az Xfinity Series-ben, jelentette be kedden a JR Motorsports.

- Reklám -

A NASCAR Xfinity Series 2021-es szezonjának bajnoki harmadikjának munkáját eddig Dave Elenz segítette, ő azonban 2022-ben Aric Almirolának lesz a csapatfőnöke a NASCAR Cup Seriesben.

- Reklám -

Lambert az elmúlt két szezonban a Roush Fenway Racingnél állt szolgálatban, ahol Chris Buescherrel és Ryan Newmannel dolgozott.

A 39 éves Lambert utoljára 2012-ben szerepelt az Xfinity Series-ben, ahol Elliott Sadlert segítette a pontverseny második helyén végezni.

- Reklám -

Most Lambert a 23 éves Gragson karrierjét fogja majd egyengetni, aki az elmúlt szezonban három Xfinity-győzelmet aratott.

Nagyon izgatott vagyok, hogy lehetőséget kapok a JR Motorsportnál” – mondta Lambert a csapat közleményében. „Szerencsés voltam, hogy sok igazán jó csapatnál megfordulhattam eddigi pályafutásom során, és a JR Motorsportot nem különbözik ezektől. Nagyon fényesnek látom a jövőt.

Izgalommal tölt el, hogy lehetőségünk van igazán versenyképesnek lenni, és a cél mindenképpen az, megpályázzuk a NASCAR Xfinity Series bajnoki címét. Ez az, aminek részese akarok lenni.

Alig várom, hogy elkezdhessek Luke-kal dolgozni” – mondta a JR Motorsports 9-es autóját terelgető Gragson.

Azok után, hogy milyen közel voltunk a bajnoki címhez a tavalyi szezonban, rengeteg lendület van a csapatunkban, és úgy gondolom, hogy Luke új perspektívát, és tapasztalatot fog adni a JR Motorsportnál már meglévő tudásunkhoz.