vasárnap, április 14, 2024

Másodfokú égési sérülésekkel „megúszta” a versenyző a pokoli tüzet

Dátum:

Megosztás:

Elképesztő jelenetek zajlottak le a NASCAR Truck Series talladegai versenyén, de szerencsére viszonylag enyhe sérülésekkel megúszta az esetet Anderson.

- Reklám -

A Camping World Truck Series-ben induló Jordan Anderson másodfokú égési sérüléseket szenvedett, miután a 3-as rajtszámú autója kigyulladt a szombati versenyen a Talladega Superspeedwayen.

- Reklám -

Anderson, aki saját csapatánál versenyzik részmunkaidőben a Truck Series-ben, a szombati verseny 19. körében ugrott ki a már lángoló füstben úszó, de még pályán guruló autóból.

Anderson magától kimászott, mielőtt a biztonsági személyzet ellátta volna, és a pálya menti ellátóközpontban történt kezelés után egy helyi kórházba szállították helikopterrel további kivizsgálásra.

- Reklám -

A 31 éves versenyző később részletezte sérüléseit a közösségi médiában, elmondva, hogy égési sérüléseket szenvedett a nyakán, az arcán, a karján, a kezén és a térdén, de várhatóan ma este hazaengedik a kórházból. „Az orvosok szerint néhány héten belül mindenem meg fog gyógyulni” – mondta Anderson.

Mindenkit tájékoztatni fogok a gyógyulási folyamatról, de csak hálás vagyok, hogy nem lett rosszabb.

Ben Rhodes kamerájából tüzes incidens