back to top
vasárnap, június 16, 2024

Martin Truex Jr. is a Chili Bowl-ra vágyik

Dátum:

Megosztás:

NASCAR-os sztárok sokasága volt ott a Chili Bowl-on, és most Martin Truex Jr. is bejelentette jövő évi indulási szándékát.

- Reklám -

A hónap elején hét NASCAR versenyző vett részt Chili Bowl Nationals versenyen: Christopher Bell, Ricky Stenhouse Jr., Ryan Newman, Larson, Elliott, Bowman és Briscoe.

- Reklám -

Bell érte el közülük a legjobb eredményt, és a főversenyben második lett Tanner Thorson mögött. Jövőre lehet, hogy az egyik csapattársa is indul majd?

A korábbi Cup Series bajnok, Martin Truex Jr. azt mondja, hogy szeretne egy midgetet vezetni, és esetleg részt venni egy jövőbeli Chili Bowl-on.

- Reklám -

Tavaly nyáron a Toyota összehozott nekem egy midget tesztvezetést” – mondta Truex az NBC Sportsnak. „Nagyon jól éreztem magam. Egyszer biztosan versenyezni fogok egy ilyen autóval.

Bell megpróbált rábeszélni a Chili Bowl-ra, de végül túl sokáig halogattam. Mindenképpen szeretnék egyszer versenyezni egy ilyen autóval.

Lehetőleg egy kis pályán (mint a Chili Bowl negyed mérföldes pályája – a szerk.). Szeretnék egy kicsit több tapasztalatot szerezni, mielőtt elmegyek arra a versenyre.

Mi az, ami ennyire csalogató a midget autókban Truex számára?

Évek óta követem a versenyeiket. Emlékszem, amikor felnőttként néztem a Thursday Night Thundert (Lucas Oil Indianapolis Raceway Park). Mindig is érdekeltek és figyeltem őket.

És amikor tavaly ült először midget autóba?

Csak beszálltam és mentem. Nagyon jó érzés volt. Mindenképpen szeretnék még többet is csinálni” – jelentette ki Truex.