back to top
kedd, május 28, 2024

Harrison Burton MMA-vel készül a szezonra – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Harrison Burton hamar rájött, hogy nem volt jól felkészülve a harcra, amikor egy két évvel ezelőtti Xfinity-futam után összeverekedett Noah Gragsonnal.

- Reklám -

Gragson és Burton a negyedik helyért versenyeztek az utolsó körökben, amikor az autók összeértek és a falnak csapódtak. Mindketten tudták folytatni, de hátraestek.

- Reklám -

A futam után heves beszélgetést folytattak, mielőtt Burton másodszor is meglökte Gragsont, amire Gragson válaszul visszaütött.

Ezen élmény után döntött Burton úgy, hogy elkezd vegyes harcművészeti edzéseket végezni.

- Reklám -

Ez volt az első alkalom, hogy igazi verekedésbe keveredtem, és azt gondoltam: »Mi a fenét csináljak?«” – mondta Burton az NBC Sportsnak.

Lerohantam őt, ő pedig megpróbálta leszedni a fejemet egy ütéssel. Szóval, ez volt az oka, de mostanra ez egy edzéseszközzé vált, és ez olyasmi, amit egyszerűen élvezek csinálni.

A Cup Series újonca elmondta, hogy az MMA segít majd neki felkészülni a hosszabb Cup-futamokra.

Úgy tapasztaltam, hogy sokkal jobban hasonlít a versenyzéshez, mint gondoltam, mert elfáradsz, és olyan dolgokra kell koncentrálnod, amelyek nagyon gyorsan történnek, és ez egy igazán nagyszerű felkészülés” – magyarázta a 22 éves versenyző.

Persze a legnagyobb motiváció nem kérdéses az edzés közben: „Jobb, ha nem lankad a figyelmed, mert különben pofán vágnak.

Egyszer Burton szeretne nézőként ott lenni egy UFC-meccsen, hogy lássa, hogyan kezelik azok a sportolók a harco. És talán elsajátítana egy-két dolgot.

Ami Gragsont illeti, nem kell aggódni: „Noah és én már kibékültünk.