hétfő, június 27, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARHarrison Burton MMA-vel készül a szezonra - VIDEÓ

Harrison Burton MMA-vel készül a szezonra – VIDEÓ

- Hirdetés -

Harrison Burton hamar rájött, hogy nem volt jól felkészülve a harcra, amikor egy két évvel ezelőtti Xfinity-futam után összeverekedett Noah Gragsonnal.

Gragson és Burton a negyedik helyért versenyeztek az utolsó körökben, amikor az autók összeértek és a falnak csapódtak. Mindketten tudták folytatni, de hátraestek.

- Hirdetés -

A futam után heves beszélgetést folytattak, mielőtt Burton másodszor is meglökte Gragsont, amire Gragson válaszul visszaütött.

Ezen élmény után döntött Burton úgy, hogy elkezd vegyes harcművészeti edzéseket végezni.

- Hirdetés -

Ez volt az első alkalom, hogy igazi verekedésbe keveredtem, és azt gondoltam: »Mi a fenét csináljak?«” – mondta Burton az NBC Sportsnak.

Lerohantam őt, ő pedig megpróbálta leszedni a fejemet egy ütéssel. Szóval, ez volt az oka, de mostanra ez egy edzéseszközzé vált, és ez olyasmi, amit egyszerűen élvezek csinálni.

A Cup Series újonca elmondta, hogy az MMA segít majd neki felkészülni a hosszabb Cup-futamokra.

Úgy tapasztaltam, hogy sokkal jobban hasonlít a versenyzéshez, mint gondoltam, mert elfáradsz, és olyan dolgokra kell koncentrálnod, amelyek nagyon gyorsan történnek, és ez egy igazán nagyszerű felkészülés” – magyarázta a 22 éves versenyző.

Persze a legnagyobb motiváció nem kérdéses az edzés közben: “Jobb, ha nem lankad a figyelmed, mert különben pofán vágnak.

Egyszer Burton szeretne nézőként ott lenni egy UFC-meccsen, hogy lássa, hogyan kezelik azok a sportolók a harco. És talán elsajátítana egy-két dolgot.

Ami Gragsont illeti, nem kell aggódni: “Noah és én már kibékültünk.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss