back to top
kedd, május 28, 2024

Már nincs harag Blaney és Jones között a Clash ütközés miatt

Dátum:

Megosztás:

A Busch Light Clash-en rendezett összecsapáson történt incidens Ryan Blaney és Erik Jones szerdán azt nyilatkozta, túlléptek az eseten.

- Reklám -

Erik Jones kijelentette, Blaney az incidens óta nem kereste meg őt. Blaney később megerősítette ezt.

- Reklám -

Azt hiszem, az ügy megoldódott” – mondta Jones. „Ha problémám lenne valakivel, akkor beszélnék vele. Szóval, azt hiszem, vége van.

Ami Blaney-t illeti, úgy érezte, nincs mit megbeszélniük.

- Reklám -

Igazából nincs miről beszélnem vele” – mondta Blaney. „Túl vagyok rajta. Mondjuk vicces, hogy azt hitte, nekem kell bocsánatot kell kérnem, miután ő lökött fel a falra. Két ember másképp gondolkodik.

A Clash második felében Blaney autója a pályán lelassult, a jobb hátsó felfüggesztése pedig eltört, miután érintkezett Jones-szal.

Miután Blaney leparkolta autóját és kiszállt, a HANS eszközét a még mindig a pályán lévő Joneshoz vágta.

A Fox Sportsnak adott első nyilatkozataikban Blaney azt mondta, hogy Jones „tönkretette őt egy hetedik helyért”, míg Jones úgy érezte, Blaney lefékezte őt, és ő nem igazán értékelte ezt, és ezt a pályán is megmutatta.

Jones végül a negyedik helyen végzett. Blaney a javítások után a 17. helyen lett.

Logano agresszív Blaney óvatos lesz a Duelen
Logano agresszív Blaney óvatos lesz a Duelen Fotó: Jonathan Ferrey/Getty Images/NASCAR Media

Vajon a Duelen folytatódnak majd a Coliseumban látott heves összecsapások?

Blaney szerint nem: „Régebben autónként egy vagy két tartalékkal jöttünk ide, arra az esetre, ha valami nagy baleset történne, most pedig az egész szervezetünknek egy-két tartalékautóval kell beérnie (4 autós csapat – a szerk.), szóval nehéz ügy. Ezt a fejedben kell tartanod.

Úgy érzem, hogy mindenki okosan fog versenyezni a Dueleken. Remélem, mert mindenki ugyanabban a csónakban evez.

Ennek ellenére nem mindenki teheti meg majd, hogy „okosan versenyezzen”.

Vannak olyan csapatok, akiknek be kell versenyezniük magukat a Daytona 500-ra a Duelek végén nagyon keményen fognak küzdeni, hogy megpróbáljanak bejutni, szóval tudatosan és figyelmesen kell majd versenyeznünk.

Soha nem akarod összetörni az 500-as autódat, főleg akkor, amikor nem sok tartalékunk van.

Csapattársa, Joey Logano azonban ezzel ellentétes választ adott, amikor arról kérdezték, hogyan fog hozzáállni a futamokhoz a rendelkezésre álló felszerelés szűkössége ellenére, hiszen a versenyeken pontok forognak kockán.

Nem tudok az egész mezőny nevében beszélni, de nem látom magam másképp versenyezni a Duelen, mint az 500-on” – mondta. „Úgy tervezem, hogy versenyezni fogok.