péntek, április 19, 2024

Logano is Chastaint hibáztatja, Dale Jr. fura szituba keveredett

Dátum:

Megosztás:

Logano Corey LaJoie podcastjának vendége volt, ahol keményen beszélt Chastainről, Dale Jr. podcastjában pedig érdekes jelenet játszódott le.

  • Annak ellenére, hogy Joey Logano egy erős ellenfelet veszített el azzal, hogy Ross Chastain és Chase Elliott összeakadt Phoenixben, mégis kiállt riválisa, a 9-es autó sofőrje mellett. LaJoie éppen azt vázolta fel, hogy miért nem volt Chastain hibás, amikor a bajnok a szavába vágott: „…vagy egyszerűen csak egy mozdulattal eltüntetheted a négy riválisod közül az egyiket.” LaJoie erre egyből visszavágott „Nem hiszem, hogy szándékos volt. Mit kellett volna Rossnak tennie? Elvenni a gázról a lábát. Nem. Nem, amikor a bajnokságért versenyzel.
  • Ha már Logano, ugyanebben a podcastban szó esett arról, hogy igazi sportolónak lehet-e nevezni a NASCAR versenyzőket. „Igen, sportolók vagyunk. De teljesen más tekintetben. Fel tudok venni egy kosárlabdát, és ti is tudjátok, hogy fel tudom venni a labdát, és dobni is tudok. Ez még nem azt jelenti, hogy tudok is kosarazni. És ugyanez a helyzet fordítva is. Valószínűleg a kosarasok maguk is el tudnak vezetni az arénáig. De ez nem jelenti azt, hogy ugyanolyan szinten tudnak autót vezetni, mint mi.

Joey Logano a NASCAR Cup Series 2022-es bajnoka

- Reklám -

  • Dale Earnhardt Jr. podcastjában az amerikai salak versenyzés egyik legszínesebb alakja, Scott Bloomquist volt a vendége, aki arról mesélt, hogy elrabolták őt egyszer az ufók. „Pár napra elvittek ők” – mesélte Blomquist. „Csak hogy tudjátok, ne a szivar formájú űrhajóra menjetek ha eljön az idő, hanem a csészealjra. Ott barátságosabb légkör.” A rajongók nagyra értékelték Dale Jr. professzionalizmusát, hiszen nem hozta kellemetlen helyzetbe vendégét, és érdeklődve végighallgatta a mondanivalóját.

NASCAR legendák célkeresztben

  • A Petty GMS Motorsports szeretné Jimmie Johnsonnal kiegészíteni a csapat nevét, miután a hétszeres bajnok a múlt héten hivatalosan is társtulajdonos lett.
  • Tony Stewart élete első NHRA gyorsulási versenyén a döntőig menetelt, ahol második lett. A legendás NASCAR versenyző – aki jelenleg nagyon haragszik a sportágra – nem fogta vissza magát, amikor össze kellett hasonlítani a két szakágat. „Sokkal jobban szeretem ezt a közösséget. Mindenkinek azt mondom, hogy a NASCAR-t tévében érdemes nézni. Az NHRA-t viszont a helyszínen sokkal jobb.