back to top
vasárnap, június 16, 2024

Kevin Harvick: A győzelem a legjobb gyógyír az öregségre

Dátum:

Megosztás:

Kevin Harvick 60. futamgyőzelmét aratta Richmondban, miután sorozatban másodszor tudott nyerni hosszú nyeretlenségi szériája után.

- Reklám -

Sokan már Kevin Harvick karrierjének végét jósolták, hiszen az utóbbi két évben 65 olyan futamon indult el, ahol nem tudott nyerni.

- Reklám -

Nyolc nap leforgása alatt Harvick mégis megtette azt, amit már számtalanszor – nyomatékosan bebizonyította, hogy a kétkedők tévedtek, és minden percét élvezte ennek.

Harvick nem csak a múlt hétvégi michigani győzelmével vetett véget nyeretlenségi sorozatának és kvalifikálta magát a rájátszásba, de vasárnap Richmondban még egy újabb győzelmet hozzátett már eddig is illusztris győzelmi listájához.

- Reklám -

A vasárnapi első helye pályafutása 60. győzelmét eredményezte – ezzel egyike annak a mindössze 10 versenyzőnek a sorozat történetében, aki elérte ezt kerek számot.

Sokan azok közül a srácok közül, akikkel együtt nőttem fel a versenyzésben, már mind visszavonultak és más dolgokat csinálnak, de olykor találkozom még velük” – mondta Harvick.

Ezek a csendes pacsizások nagyon szórakoztatóak, és egyfajta perspektívában tartják számomra a dolgot, mert idősebb vagy, és elvileg már végeztél, és egy olyan úton haladsz, ami a vége felé tart.

„Mindig is büszke voltam arra, hajlandó voltam meghozni azokat az áldozatokat, amik ahhoz szükségesek, hogy versenyképes legyek. De élvezem is. Nincs is jobb a győzelemnél. Ez a legjobb gyógyír az öregkorra.”

Kevin Harvick tudja, hogy sokat elért karrierje során, de nem érzi úgy, hogy sokat kéne magáról beszélnie.

Nem tudom, hogyan helyezhetném ezt az egészet perspektívába. Soha nem álltam meg, és néztem vissza erre a 60 győzelemre, és arra az útra, ami idáig vezetett” – mondta Harvick.

Talán néha meg kell állnom, hogy mindent magamba szívjak, de nem is tudom, mindig úgy érzem, hogy az dicsekvés, amikor megállsz és magadról beszélsz.

Azt gondoltam, hogy klassz volt, hogy múlt héten be tudtam tenni a kislányomat a kocsiba, és ilyen dolgokat tudtunk csinálni. Ezek azok a dolgok, amiket most klassznak tartok.