back to top
szombat, május 25, 2024

Kétszeres bajnok NFL-irányítóval csapott össze Dale Earnhardt Jr.

Dátum:

Megosztás:

Eli Manning. a New York Giants korábbi irányítójának műsorában vendégszerepelt Dale Earnhardt Jr. A videóban megtekinthetjük a két legenda összecsapását, és Dale Jr. NASCAR-ban végzett munkájának kulisszái mögé is betekintést nyerhetünk.

- Reklám -

The Eli Manning Show – ezen a néven találhatjuk meg a Giants kétszeres Super Bowl-győztes irányítójának műsorát a Youtube-on, amelyet Shaun O’Hara, korábbi NFL-centerrel együtt vezetnek. A páros  – ahogy azt a 2008-as Super Bowl-diadal során is tették – jó csapatot alkotva szórakoztatja a nézőket, ez alkalommal Dale Earnhardt Jr.-al kiegészülve (az NFL-re is nyitott olvasók számára csak javasolni tudom az említett meccsen legendássá vált elkapás megtekintését, amely lehetővé tette, hogy a Giants eséllyel támadhasson a győzelemért).

- Reklám -

Az „évszázad versenyét” megnézhetjük, a trió összecsapása során egy NASCAR-autó is szerepet kap, a futamot követően Dale Jr. komoly kérdéseket is kap a műsorvezetőktől, akikkel olyan témákról beszélgetnek, mint az emlékezetes bristoli tűzeset, a Daytona 500 és a rájátszás szerepe, de azt is megtudhatjuk, hogy mit jelentett a korábbi NASCAR-pilóta számára, hogy tavaly beiktatták a Hírességek Csarnokába vagy hogy mit tekint küldetésének a sport világán belül.

Kigyulladt a lába, azért maradt le a győzelemről Dale Earnhardt Jr.

- Reklám -

A kétszeres Daytona 500-győztes a videó egy pontján a magánéletének egy szegletébe is bepillantást enged, amikor elmeséli, hogy tavaly megjelent gyerekkönyve címszereplőjének nevéhez és vizuális megvalósításához kinek az életéből merített ötletet.

A teljes videót ITT lehet megnézni.