szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARJustin Marks szemei előtt már Hamilton Daytona 500-as szereplése lebeg

Justin Marks szemei előtt már Hamilton Daytona 500-as szereplése lebeg

- Hirdetés -

Korábban már írtunk róla, hogy a Trackhouse társtulajdonosának legnagyobb álma az, hogy Lewis Hamiltont autójába ültesse. Most még tovább ment.

A Trackhouse Racing csapata nemrégiben egy ambiciózus vállalkozást jelentett be. A projekt a Project 91 nevet kapta, és az volt a célja, hogy a nem NASCAR-versenyzőknek is lehetőséget adjon a Cup Seriesben való versenyzésre.

- Hirdetés -

Az első versenyző, aki részt vesz a programban, a 2007-es F1-es bajnok és a rajongók által kedvelt pilóta, Kimi Raikkönen. Justin Marks csapattulajdonosnak azonban nagyobb tervei vannak, és ezek között szerepel egy bizonyos Lewis Hamilton elcsábítása is.

Szeretnék olyan forgatókönyveket megálmodni, és ezek elé a srácok elé tárni, amelyekről ők is álmodoznak” – mondta Marks twitteren.

- Hirdetés -

Talán ez azt jelenti, hogy Lewis Hamilton indul a színeinkben a Daytona 500-on, vagy Valentino Rossi, vagy tudod, Daniel Ricciardo, vagy bárki. Valami olyat létrehozni, ami elég meggyőző számukra, hogy ezeket a beszélgetéseket lefolytathassam ezekkel az emberekkel.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss