szerda, december 6, 2023

Jön a következő generáció; Busch, Larson és Bowyer kölykei versenyeztek

Dátum:

Megosztás:

Kyle Larson és Kyle Busch nem csak a versenypályákon riválisok. Gyermekeik egy futam előtti rohangálós játékban csaptak össze.

- Advertisement -

Néha könnyű elfelejteni, hogy a NASCAR versenyzőknek a pályán kívüli magánéletük is van a pályán és azon kívül zajló drámák közepette.

- Advertisement -

Nos, néhány esetben e versenyzők gyermekei apjuk nyomdokaiba lépnek. Közülük is kiemelkedik Brexton Busch, Kyle Busch fia.

Egy nemrégiben készült videoklipben Busch Jr. látható, amint a NASCAR gyerekekkel, Owen Larsonnal és Cash Bowyerrel játszik.

- Advertisement -

Mindhárom gyerek versenyzett már egy kicsit, de Brexton és Cash sokkal aktívabb volt ezen a fronton.

Úgy tűnik, a trió egy mini short tracket alakított ki, és azon száguldoztak apjuk szórakoztatására.

Brexton Twitter-bejegyzése szerint arra készültek, hogy a COTA futam után itt az idő, hogy apukáik egymás között meccseljék le a dolgokat a short oválokon.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.