kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapIndyCarIndy 500 és az Xfinity Series alkotják Sage Karam idei naptárát

Indy 500 és az Xfinity Series alkotják Sage Karam idei naptárát

- Hirdetés -

Sage Karam elfoglaltságaiban 2021-ben még új volt az IndyCar mellett a NASCAR Xfinity Series. A 2022-es szezonban újabb versenyeken indulhat.

Tavaly összesen öt NASCAR-futamon vett részt Sage Karam, ebből négyet az Xfinityben, egyet pedig a Truck Seriesben teljesített a Jordan Anderson Racing színeiben. Legjobb eredménye ezeken a bristoli 16. hely volt. Az eredetileg IndyCar-versenyző Karam ezzel még tovább bővítette személyes portfólióját, miután indult már többek között a Nitro Rallycrossban is. Új csapata a 2022-es Xfinity Series-szezonban az Alpha Prime Racing lesz.

- Hirdetés -

Nagyon hálás vagyok a 2021-ben kapott lehetőségeimért, és ugyanennyire izgatott 2022-t és az Alpha Prime Racinghez való csatlakozást illetően” – fogalmazott Karam. “Nem lehetek elég hálás Tommy Joe Martinsnak a belém vetett bizalmáért. Nagyon várom már, hogy tanulhassak tőle és a csapatától, valamint hogy az egyik legkeményebb sorozatban versenyezhessek.

Karam a tervek szerint Atlantában debütálhat új csapata színeiben március 19-én. “Tudván, milyen kemény kis bajnokság lesz az Xfinity Series, még fontosabbnak éreztük, hogy olyan tehetségeket hozzunk a csapathoz, mint Sage” – dicsérte újdonsült versenyzőjét Martins. “Sage egy toppilóta, aki mindenhol sikeres volt, amibe csak beleült. Alig várjuk már a munkát vele.

- Hirdetés -

Karam csapattársa Ryan Ellis lesz, az majd később dől el, hogy konkrétan milyen leosztásban. A szezon egyébként a nagyokhoz, vagyis a Cup mezőnyéhez hasonlóan Daytonában kezdődik február 19-én.

- Advertisement -

Friss