szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARÍme Daniel Suarez első győzelme a fedélzeti kamerájából

Íme Daniel Suarez első győzelme a fedélzeti kamerájából

- Hirdetés -

Bár élőben is lehetett követni Suarez szemszögéből a múlt hétvégi sonomai versenyt, annak tudatában, hogy nyert, még érdekesebb a felvétel.

A NASCAR versenyről-versenyre közvetít youtube csatornáján fedélzeti kamerás felvételeket bizonyos versenyzőktől.

- Hirdetés -

Ritka azonban az olyan alkalom, amikor egy esélyes, sőt, mint később kiderült győztes versenyző szemszögéből láthatjuk a verseny alakulását.

Így történt ez Daniel Suarezzel, aki 195. NASCAR Cup Series indulásán szerezte meg élete első győzelmét a Trackhouse Racing 99-es rajtszámú autójában.

- Hirdetés -

Suarez versenyének több kulcspillanata is volt, többek között az első helyért folytatott harca Chris Buescherrel (17-es autó) és Michael McDowellel (34-es autó). Ez a jelenet például 1:51:10-nél található.

És természetesen érdemes a verseny vége után az ünneplést is megtekinteni, ahogy a kamerák kereszttüzében Daniel Suarez kiélvezi első futamgyőzelmét.

 

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss