szombat, április 20, 2024

Ijesztő közúti balesetbe keveredett a Stewart-Haas Racing kamionja

Dátum:

Megosztás:

Az ág is húzza a Stewart-Haas Racinget. Nem elég, hogy a NASCAR heti szinten bünteti őket, most az egyik kamionjuk is az árokban kötött ki.

- Reklám -

A Stewart-Haas Racing által a NASCAR Xfinity Series-ben futtatott 98-as autónak a trélere balesetet szenvedett az Interstate 40-es autópályán, az arizonai Flagstafftól nyugatra, miközben a hétvégi verseny helyszínére, Las Vegasba tartott.

- Reklám -

A szervezet szerdán az alábbi közleményt adta ki:

- Reklám -

„A mai nap folyamán a Stewart-Haas Racing (SHR) 98-as számú NASCAR Xfinity Series kamionja egyautós balesetet szenvedett az Interstate 40-es autópályán az arizonai Flagstafftól néhány mérföldre nyugatra.

A teherautóban két utas tartózkodott, és egyikük sem sérült meg súlyosan, bár az egyiküket további kezelésre és megfigyelésre egy helyi kórházba szállították. Jelenleg nem állnak rendelkezésre további részletek az állapotukról.

A NASCAR szerint Steve Wood és Gary Lowder volt részese a balesetnek.

Az SHR meg tudja erősíteni, hogy a sebesség nem volt tényező a balesetben. Bár a kamion megsérült, a tréler és annak tartalma viszonylag sértetlennek tűnt.”

Az előkészületek már folyamatban vannak, hogy egy új kamiont csatlakoztassunk a trélerhez, és ez időben a Las Vegas Motor Speedwayre szállítsa a benne lévő autót, és egyéb szállítmányt, hogy az Xfinity Series péntek reggeli garázsnyitásánál már ott lehessen a csapat” – írta az SHR közleményében.