kedd, április 23, 2024

Így mutat a NASCAR Next Gen autója egy dirt pályán – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Jövőhéten látogat a Bristol Dirt-re a NASCAR mezőnye, és néhány finomítást el kell végezni a Next Gen autón, hogy megfelelő legyen a borításra.

- Reklám -

Ahogy telnek a napok, és egyre közelebb kerül a Food City Dirt Race a Bristol Motor Speedwayen, a NASCAR továbbra is dolgozik azon, hogy a Next Gen autó nagyszerű show-t nyújtson a félmérföldes földes pályán.

- Reklám -

Szerdán (április 6-án) a NASCAR és a Bristol Motor Speedway is közzétette közösségi médiacsatornáin azokat a felvételeket, amelyeken egy gyártó által nem meghatározott – valószínűleg ugyanaz a prototípus, amely más földes pályákon is részt vett a teszteken – Next Gen autó köröz a pályán.

Stewart Friesen, a NASCAR Camping World Truck Series főállású versenyzője ült az autó volánja mögött, és a földpályás versenyzésben szerzett széleskörű tapasztalatát és tudását felhasználva nyújtott betekintést a NASCAR jelenlévő tisztviselőinek.

- Reklám -

Friesen az elmúlt szezonban a NASCAR Cup Series és a NASCAR Camping World Truck Series első versenyén is indult a bristoli földes pályán, és idén is részt vesz – feleségével együtt – a Truck Series versenyén.

A NASCAR-nak a tesztelésben való segítségnyújtás miatt Friesen nem vesz részt az április 18-án, a Bristol Motor Speedway-en megrendezésre kerülő Food City Dirt Race-en – írja a TobyChristie.com.

A tavalyi verseny káoszba fulladt, és a rengeteg esélyes elhullása után a dirt tapasztalatokkal nemigen rendelkező Joey Logano nyerte a versenyt. A Team Penske versenyzőjének annyira megtetszett a helyszín, hogy idén a Truck Series versenyén is el fog indulni.