back to top
vasárnap, július 21, 2024

Így csinált Chase Elliott a Hooters felszolgálólányból NASCAR rajongót

Dátum:

Megosztás:

Vitathatatlan, hogy a NASCAR jelenlegi versenyzői között nincs nagyobb sztár, mint a Hooters által támogatott Chase Elliott.

- Reklám -

A Hendrick Motorsports versenyzője a NASCAR legnépszerűbb versenyzőjének címét Dale Earnhardt Jr-tól vette át, amikor az 2017-ben visszavonult, és azóta is erősen tartja azt.

- Reklám -

És akárcsak Dale Jr., Elliott is jó szolgálatot tett a versenyzés evangéliumának terjesztésében.

Ez még inkább bebetonozódott Chela Gamboa, a Hooters kiszolgálójának nemrégiben tett megjegyzései után, aki egy promóciós videóban szerepelt a 2020-as Cup Series bajnokával.

- Reklám -

A Hooters, amely Elliott egyik fő szponzora, az év elején forgatott egy promóciós videót. A forgatás után pedig Gamboa egy, a szériát nem is nagyon ismerő emberből Chase Elliott és NASCAR rajongó lett.

Ezt megelőzően nem nagyon néztem a NASCAR-t” – mondta a felszolgálóhölgy.

„A Hootersben dolgozva állandóan hallottam róla, de nem nagyon érdekelt. De a forgatás óta határozottan próbálom követni őt.”

Nem kötöttünk szoros barátságot, de jófej volt, így látni akarom, hogy mi a helyzet vele. Szóval ez a forgatás még jobban belevitt a NASCAR-ba, és még többet akartam tudni róla.

A Hooters kiszolgálója elárulta, hogy mik voltak a gondolatai a forgatás előtt.

Azt mondta: „Mielőtt elmentem a fotózásra, nagyon ideges voltam – egy hírességgel találkozom! De amikor odaértem, nagyon laza fickó volt, szuper kedves és nagyon segítőkész.

A továbbiakban elmesélte, hogy Elliott csapata mindenben segítőkész volt, amire csak szükségük volt, hogy jól érezzék magukat.

Egyszerűen csak egy nagyon jó, szórakoztató élmény volt.

Gamboa beszámolója betekintést adhat a rajongóknak abba, milyen Chase Elliott a való életben. Hacsak nem versenyzel mellette, és nem lökdösöd a falnak.. mert bizony, akkor a dolgok másképp alakulhatnak.

A szóban forgó promó: