vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARÍgy csinált Chase Elliott a Hooters felszolgálólányból NASCAR rajongót

Így csinált Chase Elliott a Hooters felszolgálólányból NASCAR rajongót

- Hirdetés -

Vitathatatlan, hogy a NASCAR jelenlegi versenyzői között nincs nagyobb sztár, mint a Hooters által támogatott Chase Elliott.

A Hendrick Motorsports versenyzője a NASCAR legnépszerűbb versenyzőjének címét Dale Earnhardt Jr-tól vette át, amikor az 2017-ben visszavonult, és azóta is erősen tartja azt.

- Hirdetés -

És akárcsak Dale Jr., Elliott is jó szolgálatot tett a versenyzés evangéliumának terjesztésében.

Ez még inkább bebetonozódott Chela Gamboa, a Hooters kiszolgálójának nemrégiben tett megjegyzései után, aki egy promóciós videóban szerepelt a 2020-as Cup Series bajnokával.

- Hirdetés -

A Hooters, amely Elliott egyik fő szponzora, az év elején forgatott egy promóciós videót. A forgatás után pedig Gamboa egy, a szériát nem is nagyon ismerő emberből Chase Elliott és NASCAR rajongó lett.

Ezt megelőzően nem nagyon néztem a NASCAR-t” – mondta a felszolgálóhölgy.

“A Hootersben dolgozva állandóan hallottam róla, de nem nagyon érdekelt. De a forgatás óta határozottan próbálom követni őt.”

Nem kötöttünk szoros barátságot, de jófej volt, így látni akarom, hogy mi a helyzet vele. Szóval ez a forgatás még jobban belevitt a NASCAR-ba, és még többet akartam tudni róla.

A Hooters kiszolgálója elárulta, hogy mik voltak a gondolatai a forgatás előtt.

Azt mondta: “Mielőtt elmentem a fotózásra, nagyon ideges voltam – egy hírességgel találkozom! De amikor odaértem, nagyon laza fickó volt, szuper kedves és nagyon segítőkész.

A továbbiakban elmesélte, hogy Elliott csapata mindenben segítőkész volt, amire csak szükségük volt, hogy jól érezzék magukat.

Egyszerűen csak egy nagyon jó, szórakoztató élmény volt.

Gamboa beszámolója betekintést adhat a rajongóknak abba, milyen Chase Elliott a való életben. Hacsak nem versenyzel mellette, és nem lökdösöd a falnak.. mert bizony, akkor a dolgok másképp alakulhatnak.

A szóban forgó promó:

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss