csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARAnkrum nyerte a Truck széria atlantai edzését

Ankrum nyerte a Truck széria atlantai edzését

- Hirdetés -

A NASCAR Truck széria első, és egyben egyetlen szabadedzésén Toyotás győzelem született. A Hattori Racing Enterprises versenyzője, Tyler Ankrum a 13. körében érte el legjobbját.

A tegnapi esőzések miatt a szombati program elég sűrűre sikerült a NASCAR nemzeti szériáiban szereplők számára. A napot a Truck versenyzők kezdték, akik számra alig háromnegyed óra állt rendelkezésre a jelentősen átalakított pálya megismerésére.

- Hirdetés -

A superspeedway-jé átalakított pályán hosszabb-rövidebb időre mind a 36 versenyző feltűnt, akik közül Tyler Ankrum volt a leggyorsabb. A szezont nem túl fényesen kezdő kaliforniai 181.61 század mérföldes átlaggal, 30,527 ezred másodperc alatt teljesítette a 1,5 mérföldes quad-ovált. A vele egy bolyban autózó Matt DiBenedetto fél tizeddel maradt el a Toyotás idejétől, míg a harmadik legjobb időt 72 ezredes lemaradásban Derek Kraus autózta.

A legjobb újonc Jack Wood volt, aki a 4. helyet érte el, hátránya azonban már több, mint 2 és fél tized volt az éllovasokhoz képest. A mezőny női tagja, a David Gilliland Racing autóját vezető Hailie Deegan az ötödik helyen zárt, míg a pontversenyt vezető, Las Vegas-i győztes Chandler Smith a 8. legjobb időt érte el.

- Hirdetés -

A daytonai szezonnyitót megnyerő, a verseny főszponzorának színeit magára öltő Zane Smith a középmezőnyben, a 19. helyen zárt.

A mezőny számára az egyetlen edzési lehetőséget követően a verseny következik, melyet magyar idő szerint 19:30-as kezdettel rendeznek.

AZ EDZÉS VÉGEREDMÉNYE – LINK
- Advertisement -

Friss