szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARIce Cube lép fel a Busch Clash "félidejében"

Ice Cube lép fel a Busch Clash “félidejében”

- Hirdetés -

A NASCAR Busch Light Clash a Coliseumban egy, igazi rap legendával, a “Straight Outta Compton” főszereplőjével, Ice Cube-al bővült.

NASCAR bejelentette, hogy Ice Cube fog fellépni a Busch Light Clash futam szünetében a Coliseumban február 6-án, vasárnap.

- Hirdetés -

Fellépése tovább fokozza a versenyzés és a szórakozás már így is sztárfellépőkkel teletűzdelt kínálatát a sportág szezonnyitó bemutató versenyén, a Los Angeles Memorial Coliseumban.

Ice Cube több mint rapper, színész és szórakoztatóművész” – mondta Ben Kennedy, a NASCAR stratégiáért és innovációért felelős vezető alelnöke.

- Hirdetés -

Ő egy ikon. Megtiszteltetés számunkra, hogy felléphet ezen az első ilyen eseményen Los Angeles szívében.

Ice Cube-ot a szórakoztatóipar ikonjának nevezni enyhe kifejezés. Az N.W.A. nevű úttörő együttessel vált ismertté, mielőtt szólókarrierbe kezdett volna, amely még inkább megmutatta tehetségét, és számtalan együttműködéshez vezetett a zeneipar legnagyobb sztárjaival.

Színészi sokoldalúsága azonban még nagyobb magasságokba repítette, kezdve a “Fekete vidék ” című filmben való debütálásával, majd a “Végre péntek” és a “Birkanyírás” franchise-okban való munkásságával.

Már régóta rajongok a NASCAR-ért távolról, és még nagyobb rajongó lettem, miután személyesen is láttam az eseményeket” – mondta Ice Cube.

És most, hogy felléphetek a Coliseumban lévő összes rajongó, és az otthon ülő nézők milliói előtt, izgatottan várom, hogy részese lehessek a NASCAR és LA hihetetlen napjának.

- Advertisement -
SourceNASCAR
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss