back to top
szerda, május 22, 2024

Ice Cube lép fel a Busch Clash „félidejében”

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR Busch Light Clash a Coliseumban egy, igazi rap legendával, a „Straight Outta Compton” főszereplőjével, Ice Cube-al bővült.

- Reklám -

NASCAR bejelentette, hogy Ice Cube fog fellépni a Busch Light Clash futam szünetében a Coliseumban február 6-án, vasárnap.

- Reklám -

Fellépése tovább fokozza a versenyzés és a szórakozás már így is sztárfellépőkkel teletűzdelt kínálatát a sportág szezonnyitó bemutató versenyén, a Los Angeles Memorial Coliseumban.

Ice Cube több mint rapper, színész és szórakoztatóművész” – mondta Ben Kennedy, a NASCAR stratégiáért és innovációért felelős vezető alelnöke.

- Reklám -

Ő egy ikon. Megtiszteltetés számunkra, hogy felléphet ezen az első ilyen eseményen Los Angeles szívében.

Ice Cube-ot a szórakoztatóipar ikonjának nevezni enyhe kifejezés. Az N.W.A. nevű úttörő együttessel vált ismertté, mielőtt szólókarrierbe kezdett volna, amely még inkább megmutatta tehetségét, és számtalan együttműködéshez vezetett a zeneipar legnagyobb sztárjaival.

Színészi sokoldalúsága azonban még nagyobb magasságokba repítette, kezdve a „Fekete vidék ” című filmben való debütálásával, majd a „Végre péntek” és a „Birkanyírás” franchise-okban való munkásságával.

Már régóta rajongok a NASCAR-ért távolról, és még nagyobb rajongó lettem, miután személyesen is láttam az eseményeket” – mondta Ice Cube.

És most, hogy felléphetek a Coliseumban lévő összes rajongó, és az otthon ülő nézők milliói előtt, izgatottan várom, hogy részese lehessek a NASCAR és LA hihetetlen napjának.