back to top
vasárnap, június 23, 2024

Hamlin szerint Kyle Busch az egyik legszabályosabb versenyző

Dátum:

Megosztás:

Denny Hamlin és Danica Patrick podcastja több csemegét is tartogatott, többek közt azt, ahol Hamlin mindenkori csapattársairól beszélt.

- Reklám -

Denny Hamlin elismerte, hogy bár sosem voltak baráti viszonyban Kyle Busch-al, mégis versenyzőként nagyon tiszteli őt.

- Reklám -

Őszintén szólva, ha arra gondolok, hogy mennyire tisztességesek a csapattársaim a pályán, Kyle Busch valójában az egyik legfairebb versenyző akivel versenyeztem az elmúlt 15 évben, amikor csapattársak voltunk” – mondta Hamlin.

Ha arról kérdezel, hogy ki volt a kedvencem, akkor Matt Kensethet kell, hogy mondjam, már csak azért is, mert Matt olyan kedves srác volt, olyan korrekt csapattárs, aki mindenkivel kijött.

- Reklám -

Mindig is nagyon tisztelettudó volt. Minden sráccal voltak összetűzéseim, de Mattel soha. Ő egy olyan ember, akire mindig is felnéztem. Csendesvolt, de elvégezte a munkát, és nagyon tetszett a vezetési stílusa, és az, hogy milyen volt a pályán és azon kívül.

Ugyanebben a podcastban Patrick arra kérte Hamlint, hogy mondja meg, ki volt a legkevésbé kedvenc csapattársa az évek során.

Hamlin megemlítette, hogy valójában nincs rosszban senkivel, sőt azt állította, hogy szinte minden csapattársával jól kijött.

Azonban azt is hozzátette, hogy Carl Edwards-cal nagyon nehezen indult a kapcsolatuk. Edwards két évet versenyzett a Joe Gibbs Racingnél, 2015-ben és 2016-ban.

Hamlin továbbra sem állított semmi rosszat Edwardsról, inkább arra utalt, hogy nagyon más volt a kettejük érdeklődési köre, és személyisége.