csütörtök, június 1, 2023

Hamlin szerint Kyle Busch az egyik legszabályosabb versenyző

Date:

Share:

Denny Hamlin és Danica Patrick podcastja több csemegét is tartogatott, többek közt azt, ahol Hamlin mindenkori csapattársairól beszélt.

- Advertisement -

Denny Hamlin elismerte, hogy bár sosem voltak baráti viszonyban Kyle Busch-al, mégis versenyzőként nagyon tiszteli őt.

- Advertisement -

Őszintén szólva, ha arra gondolok, hogy mennyire tisztességesek a csapattársaim a pályán, Kyle Busch valójában az egyik legfairebb versenyző akivel versenyeztem az elmúlt 15 évben, amikor csapattársak voltunk” – mondta Hamlin.

Ha arról kérdezel, hogy ki volt a kedvencem, akkor Matt Kensethet kell, hogy mondjam, már csak azért is, mert Matt olyan kedves srác volt, olyan korrekt csapattárs, aki mindenkivel kijött.

Mindig is nagyon tisztelettudó volt. Minden sráccal voltak összetűzéseim, de Mattel soha. Ő egy olyan ember, akire mindig is felnéztem. Csendesvolt, de elvégezte a munkát, és nagyon tetszett a vezetési stílusa, és az, hogy milyen volt a pályán és azon kívül.

Ugyanebben a podcastban Patrick arra kérte Hamlint, hogy mondja meg, ki volt a legkevésbé kedvenc csapattársa az évek során.

Hamlin megemlítette, hogy valójában nincs rosszban senkivel, sőt azt állította, hogy szinte minden csapattársával jól kijött.

Azonban azt is hozzátette, hogy Carl Edwards-cal nagyon nehezen indult a kapcsolatuk. Edwards két évet versenyzett a Joe Gibbs Racingnél, 2015-ben és 2016-ban.

Hamlin továbbra sem állított semmi rosszat Edwardsról, inkább arra utalt, hogy nagyon más volt a kettejük érdeklődési köre, és személyisége.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.