péntek, szeptember 22, 2023

Hailie Deegan: „Csak a csapatomnak köszönhetem, hogy nem lett bajom”

Dátum:

Megosztás:

Hailie Deegan a NASCAR Truck Series austini versenyének kvalifikációja előtt adott interjút a Fox Sports televíziós csatornának.

- Advertisement -

Deegan múlt héten ijesztő pillanatokat élt át, amikor az Atlanta Motor Speedway-en kigyulladt az autója, és a szerelőinek kellett kihúzni őt az autójából.

- Advertisement -

Erről kérdezte őt a Fox Sports riportere Jamie Little is.

Az az igazság, hogy ez volt az első alkalom, amikor úgy igazán megijedtem a NASCAR karrierem során” – magyarázta Hailie Deegan.

- Advertisement -

Amikor nem kapsz levegőt, és be vagy szorulva az autóba, nem tudsz kiszállni, nem látsz semmit… nos az eléggé félelmetes tud lenni.

Nagyon köszönöm a srácoknak, hogy ilyen gyorsan a segítségemre siettek, és meglátták, hogy küszködök. Az az igazság, hogy a levegőbeáramló csatornába is bejutott a füst, tehát azt lélegeztem be egyfolytában.

Hailie Deegan a 23. helyről rajtolhat majd a magyar idő szerint szombaton 17:00-kor induló futamon.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.