szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARGyönyörű szupermodell lett Kyle Busch energiaitalának új arca

Gyönyörű szupermodell lett Kyle Busch energiaitalának új arca

- Hirdetés -

Camille Kostek modell, televíziós személyiség és vállalkozó csatlakozott a Rowdy Energyhöz, mint a vállalat vezető wellness-felelőse.

Kostek fő feladata, az új kalóriaégető termékcsalád, a Power Burn népszerűsítése lesz. A Kyle Busch által létrehozott márka Power Burn terméke idén februárban került piacra, és klinikai tesztek szerint dobozonként akár 150 kalóriát is eléget.

- Hirdetés -

Amikor az életmódomról van szó, akkor ha valakivel társulok, azt akarom, hogy természetesen illeszkedjen az életembe, mert végül is én végzem ezeket a sajtóturnékat és megjelenéseket, és én beszélek a márka nevében, és azt akarom, hogy jól érezzem magam” – mondta Kostek.

Nem akarom, hogy egy forgatókönyvet kelljen tanulmányoznom és elolvasnom.

- Hirdetés -

Szóval amikor értesültem a Rowdy-ról, azt gondoltam, ezt ki kell próbálnom. És imádtam. Imádtam az ízét, de ezen túlmenően imádom, amit ebbe a vékony, vibráló dobozba csomagoltak, és gyönyörűen néz ki.

Kostek, aki szerepelt a Sports Illustrated 2022-es fürdőruhás kiadásában, nem ír alá a bármilyen szponzorhoz, és nagyon válogatós, ha az általa támogatott márkákról és termékekről van szó.

Nagyon válogatós vagyok, és valójában nagyon büszke vagyok arra, hogy egy kezemen meg tudom számolni azokat a partnerségeket, amelyekben hosszú távon teljes mértékben benne vagyok” – mondta Camille Kostek.

Az energiaital-gyártó céggel való partnerség jól illik Kostek számára. Amikor Camille egy tévéműsor házigazdájaként forgat, akár 12-16 órát is eltölthet egyfolytában a forgatáson. Az sem ritka, hogy egyetlen nap alatt több magazin számára is fotózik, ahogy ő fogalmaz, “napkeltétől napnyugtáig.”

Kosteknek könnyű lenne bármilyen energiaitalt feldobnia az ő időbeosztása mellett, de a táplálkozás, a fitnesz és az általános egészség iránti elkötelezettsége miatt a Rowdy tökéletesen illik hozzá, tekintettel az összetevőire, beleértve az elektrolitokat a hidratáltság fenntartása érdekében és a természetes koffeint a szabadalmaztatott energiaital-összeomlás kiküszöbölésére.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss