back to top
hétfő, május 20, 2024

Dale Earnhardt Jr: A tévék lesz*rják a NASCAR közvetítéseket

Dátum:

Megosztás:

Nem újdonság, hogy a NASCAR-rajongók panaszkodnak a nem elég jó közvetítésekre, most azonban Dale Earnhardt Jr. is beállt közéjük.

- Reklám -

A Door Bumper Clear podcast legutóbbi epizódjában Dale Jr. nem kertelt, és elmondta, hogyan zajlik a verseny közvetítése a futam végeztével, hogyan „kapkod mindenki”, hogy minél előbb vége legyen a műsornak.

- Reklám -

Némi kontextus kedvéért: Earnhardt Jr. a jó interjúk hiánya ellen szól, és általában a verseny utáni interjúk hiánya miatt.

Régi hagyomány volt a sportágban, hogy a közvetítés megvárta, amíg az autó megérkezik a victory lane-re, és ott készítettek interjút a győztessel. Ma már ez nem így van.

- Reklám -

Azért csináljuk az interjút a célegyenesben, mert a tévé siet, hogy vége legyen az adásnak” – mondta Dale Earnhardt Jr., az NBC kommentátora.

Minél több versenyt tolunk a nagy csatornákon – és nem a kábelcsatornákon, az NBC Sports Network vagy a FOX Sports 1-en – akkor a FOX és az NBC hatalmas sietségben vann, hogy végezzünk minél hamarabb, és jöhessen a következő program.

A NASCAR nem fontos számukra.

A JR Motorsports tulajdonosa megosztotta gondolatait arról, hogy mit kellene tennie a NASCAR-nak és a műsorszolgáltatóknak, hogy megoldják ezt a problémát, ami Dale Earnhardt Jr.-t is megőríti.

Szerintem meg kell találnunk a módját, hogy legalább azt a 15 percet-fél órát megadjuk magunknak, amikor összes arra érdemes versenyzőt meg tudjuk interjúvolni” – mondta.

Hozzátette, hogy valahányszor lejön a kommentátorfülkéből és ránéz a telefonjára; feltűnik neki, milyen sokan panaszkodnak arra, hogy a győztes versenyzőkön kívül más versenyzők nincsenek megkérdezve.

Nagyon sajnálom az otthoni rajongókat, hogy ezeket nem láthatják” – tette hozzá Dale Earnhardt Jr.