csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCAREzért szenvedett Bubba Wallace, rádióbeszélgetések Phoenixből - VIDEÓ

Ezért szenvedett Bubba Wallace, rádióbeszélgetések Phoenixből – VIDEÓ

- Hirdetés -

Bubba Wallace egész hétvégén szenvedett az autójával, ami az eredményén is meglátszott. A rádióbeszélgetésekből pedig kiderült, hogy miért történt mindez.

A 23XI Racing Toyotáját nem sikerült Bubba Wallace ízlése szerint beállítani a NASCAR Phoenix Raceway-en rendezett fordulóján. Ezt jól hallani Wallace és a csapat közti rádióbeszélgetésből is: “Loose, no front grip but way worse on rear grip.” – Mondta Bubba rádión a csapatnak, ami annyit tesz: “Túlkormányzott az autóm, nincs elöl semmi tapadás és hátul még rosszabb.

- Hirdetés -

Bell megpördült, majd Freddie Kraft, Wallace spottere a következőket mondta: “Valaki megforgott! Hihetetlen, sárga zászló!” Erre Bubba a következőket reagálta gyakorlatilag önmagából teljesen kikelve: “Nincs ebben semmi hihetetlen, mert nem tudjuk beállítani jobban ezt a *** autót. Próbálok *** higgadt maradni. *** szörnyű az egész, sehol semmi tapadásom!

A radioactive-ben, amiben a NASCAR csapatainak legérdekesebb beszélgetéseit hallhatjuk hétről hétre Ryan Blaney is feltűnik: “A *** kormánymű rázkódik, sőt minden *** rázkódik!” Talán ez is volt az oka, hogy a Team Penske ásza, miután a büntetés miatt visszacsúszott, már nem volt képes a futam elején látott jó tempót autózni.

- Hirdetés -

A Toyoták szerepléséről és Blaney visszaeséséről is részletesebben beszélünk legújabb Podcast epizódunkban.

- Advertisement -

Friss