back to top
vasárnap, június 23, 2024

Ezért szenvedett Bubba Wallace, rádióbeszélgetések Phoenixből – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Bubba Wallace egész hétvégén szenvedett az autójával, ami az eredményén is meglátszott. A rádióbeszélgetésekből pedig kiderült, hogy miért történt mindez.

- Reklám -

A 23XI Racing Toyotáját nem sikerült Bubba Wallace ízlése szerint beállítani a NASCAR Phoenix Raceway-en rendezett fordulóján. Ezt jól hallani Wallace és a csapat közti rádióbeszélgetésből is: „Loose, no front grip but way worse on rear grip.” – Mondta Bubba rádión a csapatnak, ami annyit tesz: „Túlkormányzott az autóm, nincs elöl semmi tapadás és hátul még rosszabb.

- Reklám -

Bell megpördült, majd Freddie Kraft, Wallace spottere a következőket mondta: „Valaki megforgott! Hihetetlen, sárga zászló!” Erre Bubba a következőket reagálta gyakorlatilag önmagából teljesen kikelve: „Nincs ebben semmi hihetetlen, mert nem tudjuk beállítani jobban ezt a *** autót. Próbálok *** higgadt maradni. *** szörnyű az egész, sehol semmi tapadásom!

A radioactive-ben, amiben a NASCAR csapatainak legérdekesebb beszélgetéseit hallhatjuk hétről hétre Ryan Blaney is feltűnik: „A *** kormánymű rázkódik, sőt minden *** rázkódik!” Talán ez is volt az oka, hogy a Team Penske ásza, miután a büntetés miatt visszacsúszott, már nem volt képes a futam elején látott jó tempót autózni.

- Reklám -

A Toyoták szerepléséről és Blaney visszaeséséről is részletesebben beszélünk legújabb Podcast epizódunkban.