vasárnap, április 21, 2024

Erősödik a kapcsolat Keselowski csapata és a Rick Ware Racing között

Dátum:

Megosztás:

A Rick Ware Racing 2023-ra vadonatúj technikai szövetségi partnerséget köt a NASCAR Cup Series veterán alakulatával, az RFK Racinggel.

- Reklám -

A szervezet, amely az elmúlt szezonban a 15-ös és a 51-es Ford Mustangot indította a NASCAR Cup Series-ben, 2022-ben csatlakozik egy olyan technikai hálózathoz, amely az RFK Racinget és a Front Row Motorsportot is magában foglalja – legalábbis a TobyChristie.com információ szerint.

- Reklám -

Ahogy azt eredetileg 2021 októberében már bejelentették, a Rick Ware Racing folytatja a Roush Yates Engines-szel való többéves kapcsolatát, amelynek keretében a gyártó a szervezet két nevezéséhez is szállít majd motorokat.

A csapat műszaki szövetsége a Stewart-Haas Racinggel azonban – amely a Rick Ware Racing versenyképességének növelése érdekében jött létre – megszűnik.

- Reklám -

Az újjáalakuló kapcsolat részeként a RWR az RFK Racing campusán, az észak-karolinai Concordban fog helyet bérelni, hogy megpróbáljon szorosabb köteléket teremteni a szintén két autóval rendelkező, ám infrastrukturálisan sokkal nagyobb lehetőségekkel rendelkező csapattal.