vasárnap, április 21, 2024

2 milliárdért vett magának házat a 2021-es szezon bajnoka

Dátum:

Megosztás:

Kyle Larson gondol a jövőjére, és befektetett egy arizónai házba, melynek vételára több, mint 5 millió dollár volt, mely átszámítva meghaladja a 2 milliárd forintot.

- Reklám -

Az outkick információ szerint a 30 éves Larson egy 6500 négyzetméteres Scottsdale-i házat vásárolt. A négy hálószobával és öt és fél fürdőszobával rendelkező otthonhoz tartozik egy szabadtéri bár, egy vízeséses márvány konyhasziget, egy áttetsző kandalló, egy szabadtéri tűzrakóhely és egy szökőkút is.

- Reklám -

Larson egyébként az év elején épített egy hatalmas kastélyt Észak-Karolinában, és valójában két ottani házát is eladta 2020-ban, miután közel egy évre felfüggesztették a NASCAR-ból.

A Hendrick Motorsports versenyzője dominálta a 2021-es évet, hiszen a 36 futamos szezonban 10 futamot is megnyert, emellett pedig januárban sorozatban másodszor megnyerte az amerikai salak szezon legnagyobb versenyét, a Chili Bowl-t is.

- Reklám -

Larson vagyona 12 millió dollárra rúg, ami átszámítva közel 5 milliárd forintot jelent. Hozzá kell tenni, hogy 2021-ben nem csak 10 futamot, és a bajnoki címet, de az All-Star versenyért járó 1 millió dollárt is az 5-ös autó sofőrje nyerte.

Bár a 2022-es év nem sikerült tökéletesen Larsonnak – hiszen a rájátszásban a legjobb 12-ből nem jutott tovább -, még így is megnyert 3 versenyt (Fontana, Watkins Glen, Homestead-Miami), ami sok versenyzőnek fantasztikus szezonnak számítana.

Úgy tűnik tehát, hogy a csekkek mostanra már elég stabilan folynak, és emberünk készen áll arra, hogy nyugaton bővítse a ingatlan portfólióját.