back to top
péntek, június 21, 2024

Erik Jones 2023-ra is maradna Petty istállójánál

Dátum:

Megosztás:

Bár nyernie még nem sikerült, Erik Jones több erős eredményt hozott már a legenda, Richard Petty csapatának. Ő a maga részéről elégedett.

- Reklám -

Bár még nem nyert futamot, Erik Jones a maga részéről elégedett azzal, amit a Petty GMS 43-as rajtszámú autójában tapasztal. Legjobb eredménye 2022-ben egy harmadik hely, ezt Fontanában, a szezon második futamán érte el. A Petty versenyzője legutóbb, Doverben tizedik lett.

- Reklám -

Jones-szal a Fox Sports újságírója, Bob Pockrass beszélgetett még a hétvégi futam rajtja előtt. A Petty GMS és Jones útjai a dolgok jelenlegi állása szerint év végén elválnának, miután a versenyző szerződése ősszel lejár. Az érintett viszont a maga részéről nyitott a folytatásra, ezzel kapcsolatban pedig meg is kezdődtek az előzetes tárgyalások.

Jones egyelőre nem tudott mit mondani azzal kapcsolatban, hogy ezek a tárgyalások mikor érhetnek révbe, de reméli, meg tud egyezni a Petty GMS-szel. Jones jelenleg tizennegyedik az összetett tabellán. Az istálló másik versenyzője, a 42-esben ülő Ty Dillon csak jóval hátrébb, a 26. helyen található. Az ő legjobb eredménye egyelőre egy tizedik hely, még Bristolból.

- Reklám -