szombat, május 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
KezdőlapAutomobilMegvan mikor mutatkozhat be a Dodge elektromos izomautója

Megvan mikor mutatkozhat be a Dodge elektromos izomautója

- Hirdetés -

A Dodge márka vezérigazgatója szerint az ellátási lánc problémái miatt késik a Dodge néhány fontos koncepciójának bemutatása.

Kuniskis elmondta, hogy reméli, az elektromos izomautó koncepcióját a Woodward Dream Cruise és az általuk Roadkill Nights-nak nevezett esemény körül fel tudják fedni.

- Hirdetés -

A Dodge ezt az augusztusi időszakot “Speed Week”-nek nevezi. Amikor az izomautóról kérdezték, Kuniskis azt mondta, hogy egy kulcsfontosságú darabra várnak, mielőtt lelepleznék.

“Ez az elem kívül esik a hatáskörömön, kívül esik az iparágunkon.”

- Hirdetés -

Azt nem részletezte, hogy mi a késedelem. Azzal is viccelődött, hogy az ellátási lánc problémái miatt fog megőszülni. Kuniskis egyéb részleteket nem osztott meg az izomautó várható méretéről vagy teljesítményéről.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss