csütörtök, november 30, 2023

Elképesztő baki a NASCAR Xfinity Series Phoenix-i kvalifikációján – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Az Xfinity Series kvalifikációján Phoenixben történt bizarr incidens során David Starr megpördült Loris Hezemans előtt.

- Advertisement -

Na, ez az, amit nem minden nap lát az ember. A NASCAR Xfinity Series szombati, egyautós kvalifikációján a Phoenix Raceway-en egyszerre két autó volt a pályán, mivel David Starrt túl korán küldték a pályára.

- Advertisement -

A 08-as rajtszámú versenyautó pilótája még csak próbált felgyorsulni, amikor elvesztette uralmát autója felett, és közvetlenül Loris Hezemans előtt pördült meg, aki éppen az éles időmérő körén volt.

A bejutásért küzdő versenyző megpördülése miatt Hezemansnak le kellett lassítania, hogy kikerülje riválisa autóját, ami így megakasztotta a kvalifikációs körét. Starr defektet kapott, és így kört sem tudott futni – akkor.

- Advertisement -

Ezután viszont mindkét sofőr újra próbálkozhatott. Starr végül be tudott kerülni idejével a mezőnybe, Hezemans viszont nem volt elég gyors így haza kellett mennie.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.