csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARBayne hozta el a phoenixi Xfinity pole-t

Bayne hozta el a phoenixi Xfinity pole-t

- Hirdetés -

A Joe Gibbs Racing versenyzője, Trevor Bayne volt a leggyorsabb a NASCAR Xfinity sorozat phoenixi időmérő edzésén. A korábbi Daytona 500 győztes visszatérése óta először indulhat az első helyről.

A NASCAR világába 4 év szünet után visszatérő Trevor Bayne már 2 héttel ezelőtt is bebizonyította, semmit nem vesztett tempójából az elmúlt évek során. A fontanai 3. helyét követően ezúttal az időmérő edzésen brillírozott, ahol 6 századdal megelőzve a bajnoki éllovas Noah Gragsont, az első helyet szerezte meg.

- Hirdetés -

A múlt heti győztes, Ty Gibbs a harmadik helyről indulhat. Joe Gibbs unokája az idén eddig 2 top 10-es eredményt begyűjtő Ryan Sieggel osztozik a második soron.

A nap eddigi meglepetése egyértelműen Parker Retzlaff nevéhez kötődik. A 18 éves Wisconsin-i pályfutása első versenyét a 6. helyről kezdheti. A 42 nevezőből 4-en köszöntek el a folytatástól az időmérőt követően. Jesse Little, Loris Hezemans, Stan Mullis és Brennan Poole számára ért véget a tervezettnél korábban a hétvége.

- Hirdetés -

A szoros programnak köszönhetően nem sok idejük lesz a versenyzőknek a lelki felkészülésre. A verseny magyar idő szerint 22:30-kor kezdődik.

AZ IDŐMÉRŐ EDZÉS VÉGEREDMÉNYE – LINK
- Advertisement -

Friss