back to top
kedd, május 28, 2024

Egy vagyonba kerül, de csapata megőrzi az utókornak Chastain őrült manőverét

Dátum:

Megosztás:

Bár a NASCAR friss szabályai alapján 2023-ban már illegális, Ross Chastain legendás megmozdulása ezentúl az örökkévalóságé lesz.

- Reklám -

Justin Marks, a Trackhouse Racing csapatfőnöke a Twitteren jelentette be, hogy bár sokba kerül nekik, eredeti állapotában tartják meg Ross Chastain Martinsville-i autóját, a karcolásokkal együtt.

- Reklám -

„A jó hír az, hogy ezen az autók erősek. – utalt a NextGen eddigi kritikáira Marks a posztjában. – Emiatt a Martinsville-i »wall car« alkatrészei 90%-ban újra felhasználhatóak lennének. Ez azt is jelenti, hogy megtartani csak úgy, több százezer dollárba kerülne a Trackhouse-nak.”

„Sokat tépelődtünk rajta, mit kezdjünk vele, de a NASCAR tegnapi döntése miatt [hogy betiltják a hasonló manővereket] úgy határoztunk, hogy megőrizzük, amennyire csak lehet. Ross megmozdulása történelmi esemény volt, és a rajongók megérdemlik, hogy az emlékét ével múlva láthassák majd.”

- Reklám -

„Ez a sport nem csak a pénzről szól, hanem a szenvedélyről, az ilyen pillanatokról és az emberekről is.” – emelte ki Chastain csapatfőnöke.