back to top
vasárnap, május 26, 2024

DJ Skee lesz a sztárfellépő a Clash szünetében

Dátum:

Megosztás:

A gyökeresen átalakított Clash, ötvözve az autóversenyt egy zenei fesztivállal, DJ Skee-t is elhozza a rajongók számára.

- Reklám -

A NASCAR, szakítva a hagyományokkal, az idei szezonban új helyszínre költözteti a Clash-t. A szezont felvezető gálaverseny a Los Angeles Memorial Coliseum-ban kialakított negyedmérföldes oválon kerül megrendezésre, méghozzá elég rendhagyó formátumban.

- Reklám -

Az eddig meghívásosként rendezett verseny ezúttal minden versenyző számára nyitott lesz, e mellett pedig a lebonyolítás is változik. A versenyzők egy időmérőt követően 4, egyenként 25 körös előfutamot teljesítenek, melynek a legjobb négy versenyzője tovább jut a folytatásba.

A veszteseket ezt követően ismét két részre szedik, és két, egyenként 50 körös reményfutamban harcolhatják ki a főversenyen való indulást. A reményfutamokat követően a már kvalifikált 16 versenyző mellé még 6 csatlakozik, rajtuk kívül pedig 23.-ként a 2021-es összesítésben legelőrébb végző, még nem kvalifikált versenyző is indulási jogot nyer.

- Reklám -

Az előfutamok, valamint a 150 körös főverseny közti szünetekben sem fognak unatkozni azonban a nézők, ugyanis egy Scott Keeney, ismertebb nevén DJ Skee által prezentált zenei programot is becsempésztek a szervezők a programba.

„Már a kezdetektől fogva azt mondtuk, hogy a Los Angeles-i Clash egy korszakteremtő esemény lesz. Az pedig, hogy a versenyek közti szünetben DJ Skee fogja pörgetni a zenét, méginkább növeli az esemény egyedi jellegét” – nyilatkozta a NASCAR stratégiáért és innovációért felelős alelnöke, Ben Kennedy. „DJ Skee egy világklasszis tehetség, aki remek szórakozást fog nyújtani a közönségnek, mialatt a versenyzők a zöld zászlóra várnak.”

Na de ki is az a DJ Skee?

A rádiós és televíziós műsorvezetőként is dolgozó DJ neve talán kissé ismeretlenül csenghet a zenei világban nem annyira jártasak számára. A 38 éves amerikai lemezlovas korábban, műsorai révén olyan világsztárokat ismertetett meg a világgal, mint Lady Gaga, vagy Post Malone. Producerként együtt dolgozott többek közt Snoop Doggal és Michael Jacksonnal is. A videójátékok szerelmesei pedig a HALO, valamint a Ghost Recon játékok zenéjének szerzőjeként ismerhetik.

Nem ő az egyetlen zenész azonban, akivel találkozhatunk az eseményen. Ott lesz ugyanis Pitbull is, aki a főverseny előtt ad majd egy koncertet, Ice Cube pedig a verseny szünetében kap szerepet.

A NASCAR ígérete szerint azonban itt a sztárfellépők sora még nem ért véget, és később újabb nagy neveket fognak bejelenteni.