vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARDaniel Ricciardo NASCAR autóban? MEGTÖRTÉNHET!

Daniel Ricciardo NASCAR autóban? MEGTÖRTÉNHET!

- Hirdetés -

Daniel Ricciardo világszerte ismert pezsgő személyiségéről és agresszív vezetési stílusáról. Ez tökéletesen illene a NASCAR-hoz.

A Forma-1-ben a későn fékező előzéseiről és lélegzetelállító teljesítményeiről szerzett magának hírnevet Ricciardo.

- Hirdetés -

Lassan azonban karrierje alkonyához közeledik. Így természetes, hogy késztetést érez arra, hogy kipróbálja magát a világ különböző versenykategóriáiban.

A brit GQ számára készített új videójában elárulta, mennyire szereti a NASCAR-t, és elárulta, hogy egy nap versenyszerűen fog versenyezni a sorozatban.

- Hirdetés -

Rajongója vagyok a NASCAR-nak. Imádom az autósportot, és a NASCAR-on nőttem fel. Ez olyasmi, amit egy nap biztosan kipróbálnék”magyarázta Ricciardo.

Nem tudom, hogy beugranék-e a NASCAR-ba csak úgy versenyezni, mert ezek a srácok egész életükben ezt csinálták.

Nem szeretnék nagyon lassú lenni, de mindenképpen szeretnék versenyszerűen vezetni egy autót, például egy tesztelésen vagy ilyesmi” – mondta Ricciardo

Nem meglepő, hogy Daniel szenvedélyes véleménnyel van a NASCAR-ról, hiszen a NASCAR-legenda Dale Earnhardt Sr. az idolja, és ő inspirálta a 3-as rajtszámát is.

Herta válthatja Ricciardo-t?

A hírek szerint a McLaren 2023 után a feltörekvő amerikai IndyCar-pilótával, Colton Hertával szeretné helyettesíteni az ausztrál pilótát.

Herta mindenkit lenyűgözött az IndyCarban nyújtott teljesítményével. Míg Ricciardo a McLarenhez való tavalyi csatlakozása óta küszködik – annak ellenére, hogy 2022-ben Monzában futamot nyert.

De 2023-ig van szerződése a csapattal, és ezután fog dönteni sorsáról a csapat.

Annyi biztos, hogy magasabb szinten kell teljesítenie ahhoz, hogy meggyőzze a csapatot. Mivel Herta nagyon fiatal és amerikai, ez egy olyan húzás lehet, aminek a McLaren nehezen tud ellenállni.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss