back to top
kedd, május 21, 2024

Daniel Ricciardo NASCAR autóban? MEGTÖRTÉNHET!

Dátum:

Megosztás:

Daniel Ricciardo világszerte ismert pezsgő személyiségéről és agresszív vezetési stílusáról. Ez tökéletesen illene a NASCAR-hoz.

- Reklám -

A Forma-1-ben a későn fékező előzéseiről és lélegzetelállító teljesítményeiről szerzett magának hírnevet Ricciardo.

- Reklám -

Lassan azonban karrierje alkonyához közeledik. Így természetes, hogy késztetést érez arra, hogy kipróbálja magát a világ különböző versenykategóriáiban.

A brit GQ számára készített új videójában elárulta, mennyire szereti a NASCAR-t, és elárulta, hogy egy nap versenyszerűen fog versenyezni a sorozatban.

- Reklám -

Rajongója vagyok a NASCAR-nak. Imádom az autósportot, és a NASCAR-on nőttem fel. Ez olyasmi, amit egy nap biztosan kipróbálnék”magyarázta Ricciardo.

Nem tudom, hogy beugranék-e a NASCAR-ba csak úgy versenyezni, mert ezek a srácok egész életükben ezt csinálták.

Nem szeretnék nagyon lassú lenni, de mindenképpen szeretnék versenyszerűen vezetni egy autót, például egy tesztelésen vagy ilyesmi” – mondta Ricciardo

Nem meglepő, hogy Daniel szenvedélyes véleménnyel van a NASCAR-ról, hiszen a NASCAR-legenda Dale Earnhardt Sr. az idolja, és ő inspirálta a 3-as rajtszámát is.

Herta válthatja Ricciardo-t?

A hírek szerint a McLaren 2023 után a feltörekvő amerikai IndyCar-pilótával, Colton Hertával szeretné helyettesíteni az ausztrál pilótát.

Herta mindenkit lenyűgözött az IndyCarban nyújtott teljesítményével. Míg Ricciardo a McLarenhez való tavalyi csatlakozása óta küszködik – annak ellenére, hogy 2022-ben Monzában futamot nyert.

De 2023-ig van szerződése a csapattal, és ezután fog dönteni sorsáról a csapat.

Annyi biztos, hogy magasabb szinten kell teljesítenie ahhoz, hogy meggyőzze a csapatot. Mivel Herta nagyon fiatal és amerikai, ez egy olyan húzás lehet, aminek a McLaren nehezen tud ellenállni.