vasárnap, április 14, 2024

Danica Patrick: Joey Logano egy igazi se**fej

Dátum:

Megosztás:

Ahogy már korábban írtuk, Danica Patrick podcastjának vendége Denny Hamlin volt, így természetesen szóba került egy közös jó barátjuk.

- Reklám -

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Hamlin és Patrick között voltak nézeteltérések a múltban, azonban utóbbi visszavonulása után egészen jó barátok lettek a pályán kívül.

- Reklám -

Danica Patrick ugyanakkor bevallotta, hogy van egy versenyző, akit jobban utált karrierje során, mint Hamlint.

Ő pedig nem más, mint Joey Logano. Ez nem lehet túlságosan meglepő, hiszen Logano agresszív versenyző hírében áll. Danica Patrick felidézett egy incidenst, amikor Logano 2015-ben összekapott Matt Kenseth-tel.

- Reklám -

A téma Danica Patrick és Denny Hamlin számos pályán történő ütközése volt, mire Hamlin azt javasolta kolléganőjének, hogy „Engedd el.”

Ekkor jött szóba, hogy a NASCAR mit tehet a megtorlások ellen, amire a 11-es autó sofőrje felhozta Matt Kenseth és Logano esetét, hogy akkor példát statuáltak Kenseth-tel.

Az újdonsült Hall of Famer akkor nagyon kiakadt riválisára, lekörözve lelassított, megvárta Loganot, és szimplán kilökte őt.

Ó, igen, ez azért nagyon izgalmas volt! A nézők megőrültek, konkrétan nem hallottuk a motorhangot, annyira örültek, amikor Matt kiütötte Joey-t!” – emlékezett vissza Patrick.

Egyszerűen kilökte őt, és meg kell, hogy mondjam, én nagyon örültem neki, mert Joey egy igazi se**fej a pályán. Nem kedvelem őt, talán még nálad [Hamlin] is jobban utáltam.

Csak nézd meg a múltban hány embert haragított magára…