back to top
csütörtök, május 30, 2024

Dale Jr. rosszul mondta a nevét, így nevet változtatott a NASCAR versenyző

Dátum:

Megosztás:

Chris Bueschernek a nevét gyakorlatilag hetek óta Christopher Bueschernek mondja Dale Earnhardt Jr., az RFK versenyzője nem tudott mit tenni.

- Reklám -

Chris Buescher szezonja vicces fordulatot vett, hiszen úgy döntött, hogy megváltoztatja a keresztnevét arra az esetre, ha eléri a 3000 lájkot a Twitteren.

- Reklám -

Mindezt az váltotta ki, hogy Dale Earnhardt Jr. a richmondi futam közvetítésének utolsó felében többször is a teljes nevén szólította őt.

Buescher tweetje elég gyorsan átlépte a 3 ezer like-ot, amire Buescher a következőket mondta:

- Reklám -

Jesszus. Azt hiszem, 10K-ra kellett volna mennem, ti aztán gyorsak vagytok. Most üzenhetek a tervezőnknek…

Buescher teljes neve Christopher William Buescher, és ezt, a teljes keresztnevét fogja használni az autóján a közelgő Watkins Glen-i versenyen.

A 17-es autó sofőrje persze viccesre vette a figurát, és így nyilatkozott a watkins gleni futam előtt.

Csak akkor hívtak Christophernek, amikor valami rosszat csináltam” – mondta Buescher. „Anyukám biztos nagyon örül annak, hogy a teljes keresztnevem lesz az autómon.

Végre a kicsi fiát úgy szólítja mindenki, amely nevet ő adott, és ahogy az az anyakönyvben szerepel.

Pedig én mondtam neki, hogy túl hosszú nevet adott nekem, egyszerűen már gyerekkoromban is túl sokáig tartott, mire leírtam a nevem. Ezért kellett lerövidítenem, de azt hiszem, hogy most ő nagyon boldog.

Arról még nem érkezett hír, hogy a nevét véglegesen megváltoztatja-e 29 éves versenyző.

Chris(topher) Buescher az utóbbi hetekben nagyszerű teljesítményeket nyújtott, Richmondban sokáig harcban volt a futamgyőzelemért, és végül harmadik lett.

Sonomában második lett, Indy Roadon pedig égő autóval, 2 körös hátrányból feljőve lett 10., így nagy reményekkel állhat majd rajthoz Watkins Glenben, ahol a győzelem lesz a célja – főleg azért, mert csak így kerülhet majd be a rájátszásba.