kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARDale Earnhardt Jr. szerint Carl Edwards vissza fog térni a NASCAR-ba

Dale Earnhardt Jr. szerint Carl Edwards vissza fog térni a NASCAR-ba

- Hirdetés -

A hét elején jött a hír, hogy Carl Edwards-ot jelölték a 2023-as Hírességek Csaronokába. Dale Earnhardt Jr. azonban még nem szavazná őt be.

Dale Earnhardt Jr. röviden és tömören elmondta, ki az a három fő, akit ő szívesen látni a listán felsoroltak közül a 2023-as NASCAR Hírességek Csarnokában: “Kenseth, Shelmerdine, Ard.”

- Hirdetés -

Ennek hatására egy rajongó kérdőre vonta JR Motorsports tulajdonosát, hogy miért nem gondolt Carl Edwards-ra. Erre a megjegyzésre adott válaszában Dale Jr. elárulta, miért nem Edwardsot választotta.

Az ok, amiért nem tette, pedig minden NASCAR rajongót, különösen Carl Edwards rajongóit nagyon izgathatja.

- Hirdetés -

Azt gondolom, hogy nemsokára Carl Edwards egy szenzációs visszatérést fog végrehajtani” – válaszolta Dale Jr.

Ha már visszatérés… A hétvégén Dale Earnhardt Jr.-t is láthatjuk majd a pályán, méghozzá az Xfinity Series Martinsville-i versenyén.

A Martinsville Speedway elnöke, Clay Cambel szerint “igazán hihetetlen”, hogy a Hírességek Csaronokába 2022-ben beiktatott legenda Martinsville-t választotta az éves futamának helyszínéül.

Arról beszélve, hogyan érzi magát a verseny előtt, Earnhardt Jr. elismerte, hogy “nagy a nyomás”, de arra számít, hogy “nagyon jól fog szórakozni”.

Ez egy kemény sorozat, sok nagyszerű versenyző van benne. Richmondban tavaly megtanultam néhány kemény leckét. Szétrúgták a seggemet. Martinsville-ben fel kell kötnöm a gatyámat, de az biztos, hogy nagyon jól fogom érezni magam.

A kétszeres Daytona 500-győztes hangsúlyozta, hogy függetlenül attól, hogy kivel versenyez a pályán, legyen az az első ötben vagy messze a 15-20. helyeken, ő jól fogja érezni magát.

Évente csak egyszer van erre lehetőségem, úgyhogy tényleg magamba szívok mindent és élvezem” – tette hozzá.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss