szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARCindric-et COTA után Richmondban sem kímélték a többiek - VIDEÓ

Cindric-et COTA után Richmondban sem kímélték a többiek – VIDEÓ

- Hirdetés -

Austin Cindric fantasztikus munkát végzett, miután a futam előtti fékcsere miatt a mezőny hátsó feléből indult, azonban kilökték őt.

Cindric már a 18. helyen haladt, amikor a kettes kanyarban egy 3-wide közben megpörgették őt. Szerencsére nem sérült meg súlyosan a 2-es autó.

- Hirdetés -

A baleset – a második egymás utáni, amelyet a Petty GMS Motorsports versenyzője okozott – Cole Custer és Ty Dillon kezdeti érintkezése miatt következett be, amely a Stewart-Haas Racing Ford Mustangját a pályán felfelé küldte, és emiatt Cindric-be csapódott.

A verseny másik említésreméltó ütközése Erik Jones, Ricky Stenhouse Jr. és Cody Ware között történt.

- Hirdetés -

A nyugis versenyen a 247. körig kellett várni az első akcióig. Ekkor azonban izgalmassá váltak a dolgok, amikor Erik Jones összeért Cody Ware-rel.

Az érintkezéstől Ware a Ricky Stenhouse Jr. autójába csapódott, majd Ware a külső falnak csapódott, ami miatt belengették a sárga zászlót.

A Denny Hamlin győzelmével záruló versenyen emellett csak Kurt Busch miatt kellett megszakítani a zöld zászlós periódust, akinek lefulladt az autója a pályán.

Ez azt is jelentette, hogy az idei szezonban először nem egy utolsó körös újraindítás döntött a győzelem sorsáról.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss