back to top
szombat, július 20, 2024

Chastain semmit nem csinálna másképp győzelme után

Dátum:

Megosztás:

Ross Chastain megkérdőjelezhető mozdulattal nyerte meg élete első Cup Series versenyét, miután megpöccintette AJ Allmendingert.

- Reklám -

Chastain azonban elismerte, nem viselkedne másképp most sem.

- Reklám -

Nem így rajzoltam meg a fejemben, de azt tettem, amit tettem” – mondta Chastain. „Kiállok a döntésem mellett.

Chastain vezetett a fehér zászlónál, majd a 15-ös kanyarban Allmendinger félrelökte. Chastain a 19-es kanyarban „meghálálta” a szívességet azzal, hogy nekiment Allmendingernek, és a nevető harmadikként érkező Alex Bowmannek lökte.

- Reklám -

Ross Chastain csapattulajdonosa, Justin Marks nem látott semmi túlságosan kirívó dolgot az őrült utolsó körben, különösen egy olyan korszakban, amikor a futamgyőzelmek a versenyzőket a playoffba juttatják.

„Nehezen találom meg azt a vonalat, hogy mi a túl sok” – mondta Marks. „A mai nap sem volt más, mint ahogyan sok ilyen verseny végét látjuk. Nagyon nehéz versenyt nyerni.”

Ahogy az emberek gondolkodnak az egymás elleni versenyzésről és a versenypálya megtámadásáról – ez a verseny során változik. Ezek a versenyek szinte mindig a futam végén dőlnek el, köszönhetően egy késői sárgának.

A NASCAR az elmúlt négy évtizedben bebizonyította, hogy hagyja, hogy ezek a versenyek úgy alakuljanak, ahogyan csak akarnak, és hagyja, hogy a versenyek önmagukat irányítsák. Ezek a srácok mind ezt akarták.

A futamok végén mindig van valamennyi kontaktus. Őszintén szólva, a mai nap nem sokban különbözik attól, amit sokszor látni a zöld-fehér-kockás befutóknál. Itt dől el, hogy ki akarja a legjobban a győzelmet.