péntek, június 9, 2023

Chase Elliott meglepően agresszív reakciója mindent elárult a versenyéről

Dátum:

Megosztás:

Chase Elliott sokáig vezette a Charlotte Roválon megrendezett versenyt, azonban a futam végi frusztrációját rossz emberen töltötte ki.

- Advertisement -

Ebben a szezonban Chase Elliottnak egy olyan oldalát láthattuk, amit korábban nem nagyon. A Hendrick Motorsports versenyzője ugyanis nagyon sztoikus és nyugodt figura, de idén voltak olyan esetek, amikor elvesztette a hidegvérét.

- Advertisement -

És bár semmi baj nincs azzal, ha valaki dühös vagy frusztrált – elvégre ez egy valódi emberi érzelem – mégis érdemes megemlíteni, ahogyan Elliott ezúttal a viselkedését illetően a körülötte lévő emberekkel bánt.

A 2020-as Cup Series bajnoka láthatóan feldúlt volt a futam után, miután három körrel a vége előtt először AJ Allmendinger sodorta le őt a pályáról, majd később Tyler Reddick pörgette ki őt. Elliott szarkasztikusan nyilatkozott ezután.

Mindig számítasz a sárga zászlóra, ez nekik így jó, hiszen így van show a verseny végén” – mondta Elliott.

Egyszer sem találkoztam azzal a táblával ami miatt beintették a sárgát. De én nagyon hülye vagyok, úgyhogy nehezen látok dolgokat általában, és biztos én emlékszem rosszul a dolgokra.

A megpördüléséről, szintén szarkasztikusan csak ennyit mondott: „Biztos én voltam a hibás…

A futam után azonban még tovább romlott Elliott hangulata, ugyanis amikor csapattársával, William Byronnal állt és beszélgetett, akkor egy operatőr kezdte el közelről felvenni őket.

Ennek hatására a NASCAR legnépszerűbb pilótája a kezével ellökte a kamerát, majd néhány lépést tett a kameraman irányába, hogy nyomatékosítsa a mondanivalóját.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.