vasárnap, április 21, 2024

Bubba Wallace szerint csak egy rosszabb van, mint az utolsó körben veszíteni

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR 75. évfordulója alkalmából Ryan Blaney, Corey LaJoie és Bubba Wallace ültek a kamrák elé, megnézni az 1979-es Daytona 500 utolsó körét.

- Reklám -

Ugyan a Király, Richard Petty nyert, de nem erről emlékezetes a viadal. A verekedésbe fulladó párbaj körülbelül egy mérfölddel a kockás zászló előtt kezdődött, ugyanis a hátsó egyenesben a versenyt vezető Donnie Allison ráhúzta a kormányt a mellé érő Cale Yarborough-ra.

- Reklám -

A kakaskodás következtében mindketten kiestek, és végül ahelyett, hogy a csapatukhoz tartottak volna a pitbe, a pálya mellett estek egymásnak.

Blaney megjegyezte, a harmadik helyre is oda kellett érni, ő is pont így nyert 2018-ban a Charlotte-i Roválon. Ő versenybalesetnek minősítette az esetet, Bubba Wallace viszont Cale Yarborough-t hibáztatta az esetért.

- Reklám -

A NASCAR egyetlen színesbőrű versenyzője viszont még egy elég éles választ adott a kérdésre, miszerint ez a helyzet-e a legrosszabb, hogy az utolsó körben győzelem helyett vontató vár egy pilótára:

„Igen, azt mondanám. Vagy a legrosszabb talán az, amikor éppen, hogy csak második leszel…” utalt arra, hogy tavaly alig félautónyival Austin Dillon mögött ért célba.

Ismét csak második tudott lenni a csalódott Bubba Wallace