szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARBubba Wallace meglepő zeneválasztása, nem találod ki mit hallgat

Bubba Wallace meglepő zeneválasztása, nem találod ki mit hallgat

- Hirdetés -

A zene amerikai központjába, Nashville-be látogata a NASCAR, így többek közt Bubba Wallace-t is arról kérdezték, milyen zenét hallgat.

A NASCAR Cup Series június 24-26-án újra akcióba lendül, amikor a Nashville Superspeedwayre látogat. A pálya Music City (a zene városa) külvárosában található, így csak úgy illett, hogy a Cup Series két sztárja felfedje a pop-rock iránti szeretetét.

- Hirdetés -

Az NBC Sports megkérdezte a Cup Series legjobb versenyzőit, hogy milyen dalokat hallgatnak a versenynapokon, ami különlegesen változatos válaszokat eredményezett.

Nyilvánvalóan többen Sturgill Simpson, George Strait és más countrysztárok dalait választották, mind a személyes preferencia, mind a verseny helyszíne miatt.

- Hirdetés -

Bubba Wallace és AJ Allmendinger azonban a Five Finger Death Punch és a Wage War zenekar dalai közül nevezett meg néhányat – ezzel meglepődést keltve az olvasóközönség tagjai között.

Ha fel kell készülnöm és fel kell pörögnöm annyira, hogy el tudjak pusztítani mindenkit – ami nagyjából minden hétvégén szükséges -, akkor a Five Finger Death Punchot választom” – mondta Allmendinger.

Fel kell építenem a dühömet, beülnöm a versenyautóba, kivezetni a dühömet, és kitölteni valaki máson. Ez a menő.

Wallace a zenei skála két különböző végéről választott. A floridai metalcore zenekarnak, a Wage War “Death Roll” című dalával kezdte. Wallace ezután a rapper J. Cole “The Climb Back” című számát említette még meg, bizonyítékként széleskörű zenei preferenciáira.

- Advertisement -
SourceHeavy.com
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss