back to top
vasárnap, június 23, 2024

Bubba Wallace indul a pole-ból Michiganben!

Dátum:

Megosztás:

Bubba Wallace indulhat a pole-ból a hétvégi michigani versenyen, miután a Toyoták ismét jól teljesítettek az egész időmérőn.

- Reklám -

Bubba Wallace magabiztosan érkezett Michiganbe, miután az év korábbi részében tartott gumiteszt után nagyon jónak érezte autóját. Ez a magabiztosság ezúttal helyén való volt, és megszerezte az első helyet.

- Reklám -

Második Wallace márkatársai, Christopher Bell és Kyle Busch végeztek. A hat Toyotából csak Ty Gibbs nem jutott be a legjobb 10-be – igaz Gibbs így is épphogy csak lecsúszott, és a 11. lett. Martin Truex Jr. a 7., Denny Hamlin a 9. helyről várhatja majd a holnapi versenyt.

A Team Penske (és a Ford) zászlaját a hazai pályán versenyző Joey Logano, valamint az előző versenyen második helyet elérő Austin Cindric vitte, ők a negyedik és ötödik helyre kvalifikálták magukat.

- Reklám -

Tyler Reddick a 6., Kyle Larson a 8., Erik Jones pedig a 10. lett a Chevrolet-s armadából, mely a versenyen biztosan jobb eredményre számít a versenyzőitől.

A jelenleg 15., rájátszást érő helyen álló Ryan Blaney időmérős teljesítménye mindössze a 24. helyre volt elegendő, ami azért érdekes, mert a tavalyi versenyt a 12-es autó pilótája nyerte, és az idei évben is sokat jelentett volna neki egy futamgyőzelem, a playoffba való bejutás bebiztosításához.

A bajnokságot vezető Hendrick Motorsportsos Chase Elliott a 13. helyről vághat majd neki a vasárnapi versenynek.

Rajtsorrend