back to top
kedd, május 28, 2024

Biztos főszponzorra talált Brad Keselowski

Dátum:

Megosztás:

A Kohler Generators visszatér az RFK Racinghez és 14 versenyen szponzorálja majd Brad Keselowskit az idei szezonban.

- Reklám -

A Kohler lesz Keselowski főszponzora olyan kiemelt versenyeken, mint a Daytona 500, az All-Star Race a Texas Motor Speedwayen és a Charlotte 600. A márka fogja meghatározni a 6-os autó festését Darlingtonban, a Bristol éjszakai futamán és a szezonzárón Phoenixben is.

- Reklám -

A nagyobb versenyek mellett a Kohler Generators főszponzorként lesz jelen Atlantában, Dover-ben, Sonoma-ban, Road America-ban, New Hampshire-ben, Pocono-ban, Talladega-ban és Martinsville-ben is.

Társszponzorként is szerepet vállal a cég

A Kohler emellett társszponzor lesz minden olyan versenyen is, ahol nem elsődleges partnerként szerepel.

- Reklám -

Ilyen szintű elkötelezettségek manapság ritkán fordulnak elő és természetesen nagyon örülünk, hogy a Kohler nemcsak meghosszabbította a csapatunkkal való partnerségét, hanem olyan módon bővítette azt, hogy remélhetőleg a neve szinonimává válik a 6-os számú autónkkal” – mondta Keselowski a csapat közleményében.

Céljaik és kezdeményezéseik amerikai tulajdonú vállalatként izgalmasak számomra, és alig várom, hogy a pályán kívül is együtt dolgozhassak a csapatukkal, hogy kivételes eredményeket érjünk el. Hálásak vagyunk mindenkinek a Kohlernél, izgatott vagyok, hogy 2022-ben és akár azon túl is együtt dolgozhatunk.”

Tavaly nyolc versenyen keresztül volt a 6-os számú autó főszponzora a NASCAR Cup Seriesben a vállalat.

A Kohler Generators többéves kapcsolata az RFK Racinggel igazán izgalmas. Azzal, hogy idén még több versenyre bővítettük jelenlétünket, visszatérő partnerként még inkább bemutathatjuk vezető szaktudásunkat az energia rugalmassága terén a hűséges és szenvedélyes rajongói bázisnak” – mondta Kyle Brandemuhl, a Kohler Residential & Power Products elnöke egy nyilatkozatban.

A Kohler és az RFK csapata közötti kapcsolat természetes, mivel mindketten régóta megbízható márkákkal rendelkeznek az energia és a technológia területén. Közös elkötelezettségünket kiemeli a bajnok versenyző/tulajdonos Brad Keselowski, aki sikeres pályafutása során folyamatosan bizonyította kiválóságát és rugalmasságát.”