hétfő, június 27, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARBilicki lesz a Spire Motorsports másik versenyzője

Bilicki lesz a Spire Motorsports másik versenyzője

- Hirdetés -

A Spire Motorsports bejelentette, hogy a NASCAR Kupa sorozatban induló 77-es rajtszámú autót Josh Bilicki vezeti a 2022-es évben.

Bilicki 2017 óta tagja a NASCAR Kupa sorozat mezőnyének. A korábbi években a Rick Ware Racing színeiben versenyzett, ahol tavaly kapott először lehetőséget a teljes szezonos versenyzésre. 2022-ben csapatot váltva, a Spire Motorsports 77-es autójában láthatjuk.

- Hirdetés -

A tavaly a daytonai 400 mérföldesen pályafutása első top 10-es eredményét begyűjtő amerikait a Zeigler Automotive Group támogatásával láthatjuk a szezon nagy részében.

“A Zeigler Automotive Group büszkén vág neki a Josh Bilicki-vel való együttműködésnek” – monta a csoport elnöke, Aaron Zeigler. – “Ő egy kiváló személyiség, és egy nagyon tehetséges verenyző, aki tökéletesen illik a célkitűzéseinkhez.”

- Hirdetés -

“A Spire Motorsports örömmel jeleti be Josh Bilicki szerződtetését. Személyében egy fiatal, tehetséges és találékony versenyzőt sikerült az istálónka hoznunk. Josht ugyan abból a fából faragták, mint az összes csapattagunkat. Nagyon céltudatos ember, aki mindig megtalálja a módját annak, hogy hogyan érje el a céljait. Nagyszerűen fogják kiegészíteni egymást Corey LaJoie-jal. Büszkék vagyunk, hogy a csapatunknál üdvözölhetjük Josht” – nyilatkozta a Spire Motorsports társtulajdonosa, TJ Puchyr.

Az elmúlt évben a Spire Motorsports két autót indított a Kupa sorozatban. Ezek közül a 7-es számú autót Corey LaJoie vezette, aki a Daytona 500-on szezonbeli legjobb eredményét elérve 9. lett. A másikon az elmúlt években többen is osztoztak, és nem kizárt, hogy idén is láthatunk másokat is feltűnni a főként Bilicki által vezetett 77-esben.

A csapat legjobb eredményét 2019-ben érte el, amikor Justin Haley mindössze harmadik Kupás futamán megnyerte az eső miatt idő előtt végetért daytonai Coke Zero Sugar 400-at.

- Advertisement -

Friss